Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir rüzgara kapılıp Hakan gelsin moduna soktular taraftarı.

Bizim oyun anlayışına en zıt olacak olan bir orta saha oyuncusunu elimizde Sara varken bize kitleyecekler. Neymiş Galatasaraylıymış. Valla akıllanmayız biz, bari çok sokmasalar...

Ne güzel dünya fizik kalitesi düşen her gurbetçi yıldız +30'da size geleyim, beni karşılayın diyor...

Osimhen'i alamayacağımız kesinleşti gibi bir şey. İcardi'yi kesecek forvette alamaz bu beceriksizler. Kadro olarak max. 1 tane fiziksel kapasitesi düşük oyuncu kaldırabiliyor Okan hocanın oyunu. İcardi'yi kesin olarak taşıyacağımız bir senaryoda Hakan çok fazla sırıtacak.

1 yıl sonra böyle Hakan mı olur diye başlığı mesajlarla dolacak. Hoş en iyi döneminde bile milli takımda beğenilmeyen bir oyuncudan bahsediyoruz.

Ne güzel iyi kötü bir oyun planı tutturmuşsun şov transferi yapacaksın diye neden sisteme uymayan oyuncu kovalıyoruz aklım almıyor...
Oyun anlayisimiz d hakan tam olarak neyi yapamayacak, son dönemdeki milli maclarda hakan takımın en iyisi oluyordu. Ardagggg sevenler goremeyebilir.
Hakanı almak ne gibi show etkisi yaratacak. Bunuda aydınlatın.

Bence yanlış düşünüyorsunuz hocam. Okan Hocanın oyun anlayışı hiç değişmedi. Lemina oynadığı oyuna daha uygun bir adam olduğu için kafasındaki oyunu daha iyi oynadık. + olarak bir de Eren takviyesi bizi fazlasıyla yükseltti.

Torreira'dan dolayı bizim oraya ekleyeceğimiz adam hem fiziksel olarak çok diri olmalı hem de kafa toplarında vs. üstünlük kuran birisi olmak zorunda. Sezon başında Sara orada oynarken kafa toplarına stoperlerimiz çıkıyordu ve rakip forvetlerden alamadıkları her hava topu kalemizde tehlike oluyordu. Bu şekilde en az 10 gol yedik. Torreira bir ara artık geri koşmayı falan bile bırakmıştı salmış bir vaziyette futbol oynuyordu. Bazı şeyler çabuk unutuluyor. Rize maçını ve ondan önceki 3-4 maçı açıp bir izleyin nasıl iflas ettiğimizi bir görün. Eren ve Sallai'nin iyi beklik yaptığı bir oyundan bahsediyoruz.

Hakan'da bize uyacak meziyetlerin hiçbiri yok onun çok farklı meziyetleri var ve hocanın oyun anlayışına bence uymuyor Hakan iyi olan meziyetleri. Oyun değişir mi? bilemem bugüne kadar değiştirmedi. Avrupa'da Y. Boys, AZ, Prag gibi takımlar içimizden geçerken hatta 10 kişi kalmışken bile hoca oyunu değiştirmedi. Hakan geldi diye registalı oyuna döneceğini sanmıyorum.

Yazdığımı dikkatli okursanız Osimhen'i alamadılar diye yönetime eleştiride bulunmuyorum o transfer zaten bir rüyaydı ve bitti. Ben sakatlık sonrası İcardi'yi kesecek forvet alamazlar diyorum. Mesela şimdi Ter Stegen falan kovalıyorlar ya onu da alamayacaklar en son gidip çöp oğlu çöp Pena'yı getirirler. Geçen yaz yapılan yanlış işleri unutmayın lütfen. Osimhen piyangosu vurmasa şu an hepimiz yönetim istifa yazıyorduk.
Hocam, ellerinize sağlık, güzel izah etmişsin. Sadece bir noktada size katılmıyorum; Okan hoca, hiçbir zaman Lemina düşünmedi, sadece mecbur kaldı. Sarayı öne atınca ön alan baskısı geldi ve defans rahatladı. Görece olarak şablon değişmedi gibi dursa da, oynayan oyuncuların karakteri gereği baya değişti oyun. Kısaca güvercin taşa değdi. Okan hoca ile Avrupa’da başarı gelmez

Sezon başı bjk'den 5 yiyip, Y. Boys'a elendikten sonra orta saha isteyen bizlere laf atıyordu. "Herhalde 12 kişi oynayacağız?" diye. İşler sıkışınca gördük ne tarz orta saha ile oynaması gerektiğini.

Bu arada ben bunu bilinçli olarak yaptığını sanmıyorum. Şampiyonluk sonrası katıldığı yayınlarda Lemina ile ilgili hiç mantıklı açıklamalar yapmadı. Burada isimler önemli değil zaten Lemina olmaz başkası olur. Mesele oyun anlayışına uyacak olan oyuncuları transfer etmek.

Hadi Lemina'nın adı var, kabul görmüş belli bir kalitesi var onu geçelim fakat Angelino gibi adamın yapamadığı yerde milletin çöp çektiği Eren sol bekte mükemmel performans verdi. Artık anlamış olması lazım diye düşünüyorum ama konuşmalarına bakınca anlamamış gibi de...
Ben de onu diyorum. Bilincli yapilmis bir degisiklik degildi.

Adam haklı yav. Daha yasemin denen kadının + diğer tüm rezilliklerin ünsüz ünlülerin yer aldığı ve 1 milyon kişiyi nefret ettireli 1 ay olmadı.
Kadın 4 saat boyunca hülülü diye garip tavırlarlar bağırıyordu. Şarkı yazdım şöyle böyle diye milleti kusturdu.
Üzerine şu ne olduğu belli olmayan organizmaya forma tanıtımı nedir. 5 . yıldızı içeren bir formayı herhangi bir saniye yada post ile tanıtımını yapacak koca dünyada belirli seviye üst insan kalmadı da bu mu tanıtacak.

Bunu organize eden kimse defolup gidecek bu kulüpten.
Kesinlikle sosyal medya da abuk sabuk işlerle uğraşanlar şu forma tanitiminda yer almamalidir. Bir dünya efsanemiz var. Formamizi giyen bir dünya yildiz oyuncumuz oldu. Bugün Drogba ya, sneijdere desen gel 5. Yıldız forma tanitimizda yardımcı ol desen kosa koşa gelirler ve dünyada ses getirmiş olursun. Çocuk klasmanı için çıkar abi ciro'yu, davinsonun oglunu, yok ben sosyal medyaci istiyorum dersen, gir ishowspeed, birde bi kız vardı adını unuttum ikna et oynat. Dünyaya pazarla formani.

Kesinlikle sosyal medya da abuk sabuk işlerle uğraşanlar şu forma tanitiminda yer almamalidir. Bir dünya efsanemiz var. Formamizi giyen bir dünya yildiz oyuncumuz oldu. Bugün Drogba ya, sneijdere desen gel 5. Yıldız forma tanitimizda yardımcı ol desen kosa koşa gelirler ve dünyada ses getirmiş olursun. Çocuk klasmanı için çıkar abi ciro'yu, davinsonun oglunu, yok ben sosyal medyaci istiyorum dersen, gir ishowspeed, birde bi kız vardı adını unuttum ikna et oynat. Dünyaya pazarla formani.
Öyle tabi yav. Böyle heriflerle forma tanıtım ucubelik tanımı resmen

Hakan'ın, Ter Şiteygen'in filan bu takımda işi yok.

Sezon başı bjk'den 5 yiyip, Y. Boys'a elendikten sonra orta saha isteyen bizlere laf atıyordu. "Herhalde 12 kişi oynayacağız?" diye. İşler sıkışınca gördük ne tarz orta saha ile oynaması gerektiğini.

Bu arada ben bunu bilinçli olarak yaptığını sanmıyorum. Şampiyonluk sonrası katıldığı yayınlarda Lemina ile ilgili hiç mantıklı açıklamalar yapmadı. Burada isimler önemli değil zaten Lemina olmaz başkası olur. Mesele oyun anlayışına uyacak olan oyuncuları transfer etmek.

Hadi Lemina'nın adı var, kabul görmüş belli bir kalitesi var onu geçelim fakat Angelino gibi adamın yapamadığı yerde milletin çöp çektiği Eren sol bekte mükemmel performans verdi. Artık anlamış olması lazım diye düşünüyorum ama konuşmalarına bakınca anlamamış gibi de...
Osimhen ve devre arası tarafların yaptırdığı Lemina hocayı kurtardı, tabii fb ve mou çirkefliği de camiayı birleştirdi. Şampiyonluk da böyle geldi.. Okan ve ekibi lig için yeterli ama Avrupa için maalesef yetersiz.

city-casablanca maçında ilkay ve bernardo yedeklerde casablanca'da nordin amrabat oynuyor bu herif yaşıyo mu lan

Hakan ı ballon d’or a aday gösterenler gerizekalı sanırım… buradan anladığım o…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt