Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika kupasının finale kada giden takım oyuncusu var ise ligde sadece 1-2 maç kaçıracağı söyleniyor. Belirtilrn kaleci isminden bağımsız. Nedir kimdir bilmem…
Süper kupa var asıl orası sıkıntı fener çıkarsa finale hem kale hem forvetten yoksun çıkacaksın.

Afrika kupasının finale kada giden takım oyuncusu var ise ligde sadece 1-2 maç kaçıracağı söyleniyor. Belirtilrn kaleci isminden bağımsız. Nedir kimdir bilmem…
TS ve muhtemel Fenerbahçe ile karşılaşacağın Süper kupa maçlarını kaçırıyorlar. Bu seneki Türkiye kupası maçından sonra mental anlamda karşı taraf nasıl çöktü, biz nasıl yükseldik unutmamak lazım. 4’lü Süper Kupa basite alınmamalı

TS ve muhtemel Fenerbahçe ile karşılaşacağın Süper kupa maçlarını kaçırıyorlar. Bu seneki Türkiye kupası maçından sonra mental anlamda karşı taraf nasıl çöktü, biz nasıl yükseldik unutmamak lazım. 4’lü Süper Kupa basite alınmamalı
Eee tamam işte kalede Günay vardı çökertti…

Alper adminden Khusanov duyumu mu

Ben kanaat getirdim artık. Burada kim olursa olsun yerli oyuncuya güven “0”

Kerem, Barış ve Yunus taktiği uygulanmalı. Piyasa yapmış 15-20 milyon maliyetli yerlilere gitmeye gerek yok.
TR'den yetişmiş o seviye bonservisi olan oyuncu yoktur zaten. Geçen yazmıştım, Başak'tan Hamza Güreler, Rize'den Taha Şahin, Göztepe'den Taha Altıkardeş, Kayseri'den Gökhan Sazdağı gibi uygun şartlarda alınabilecek oyuncular mevcut. Bizde gurbetçi sayısı çok. Avrupa'ya liste verirken aleyhimize oluyor.

TR'den yetişmiş o seviye bonservisi olan oyuncu yoktur zaten. Geçen yazmıştım, Başak'tan Hamza Güreler, Rize'den Taha Şahin, Göztepe'den Taha Altıkardeş, Kayseri'den Gökhan Sazdağı gibi uygun şartlarda alınabilecek oyuncular mevcut. Bizde gurbetçi sayısı çok. Avrupa'ya liste verirken aleyhimize oluyor.
Yerli oyuncu falan demeyin burada… :)

Sıkıntı 1 ayı 1 kaleci ile geçirmek sakatlandığı anda tepetaklak oluyorsun.
Valla kaleci iyi olsun onana falan gibi olmasın da nereli olursa olsun. Şimdi 2 tane feneraayonun zorla feneri dahil ettiği organizasyon için kalan yılları heba etmek mantıklı mı? Bak bunu bu kaleci özelinde söylemiyorum. 2 maç için uzun soluklu bir yapılnmanın mani olmasına karşıyım. Söylenen kaleciyi de hiç duymadım… ama herif cl de bizi bir yere taşıyacak kadar kaliteliyse yemişim 2 tane süper kupa maçını…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt