Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla kaleci iyi olsun onana falan gibi olmasın da nereli olursa olsun. Şimdi 2 tane feneraayonun zorla feneri dahil ettiği organizasyon için kalan yılları heba etmek mantıklı mı? Bak bunu bu kaleci özelinde söylemiyorum. 2 maç için uzun soluklu bir yapılnmanın mani olmasına karşıyım. Söylenen kaleciyi de hiç duymadım… ama herif cl de bizi bir yere taşıyacak kadar kaliteliyse yemişim 2 tane süper kupa maçını…
Şampiyonlar ligi de var ocak ayında

Hocam en iyi takımla çıkmayı tercih ederim. Zaten o maçı aldıran Osi önde olmayacak, kaleyi de zayıflatmayalım

Bournemouth’daki Zabani gibiyse izlemeye de gerek yok, gelsin

Valla kaleci iyi olsun onana falan gibi olmasın da nereli olursa olsun. Şimdi 2 tane feneraayonun zorla feneri dahil ettiği organizasyon için kalan yılları heba etmek mantıklı mı? Bak bunu bu kaleci özelinde söylemiyorum. 2 maç için uzun soluklu bir yapılnmanın mani olmasına karşıyım. Söylenen kaleciyi de hiç duymadım… ama herif cl de bizi bir yere taşıyacak kadar kaliteliyse yemişim 2 tane süper kupa maçını…
Burada açıklamayı yaptım. Uzun süreli başarı için kıytırık kupayı feda etmeye razıyım ben…

İyi bence tek yıl icin
Sen ne düşünüyorsun
İnşaat firması uzun imzalamaz zaten. Bir de TL şartı kalktı diye dolar imzalanmış direkt. Mükemmel anlaşma. Seneye de şampiyonluk +Avrupa’da başarı yaparsak 30-35’leri görebiliriz totalde.(Avrupa sponsorluğuyla-birden olmaz tabi de)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt