Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.829
- 24.291
- 2.473
Yerli oyuncuların önemini savunacağız. Yerlileri iyi GS = başarılı GS.Yerli oyuncu falan demeyin burada…![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli oyuncuların önemini savunacağız. Yerlileri iyi GS = başarılı GS.Yerli oyuncu falan demeyin burada…![]()
10 milyon dolar + kdvKaç para veriyorlar
Şampiyonlar ligi de var ocak ayındaValla kaleci iyi olsun onana falan gibi olmasın da nereli olursa olsun. Şimdi 2 tane feneraayonun zorla feneri dahil ettiği organizasyon için kalan yılları heba etmek mantıklı mı? Bak bunu bu kaleci özelinde söylemiyorum. 2 maç için uzun soluklu bir yapılnmanın mani olmasına karşıyım. Söylenen kaleciyi de hiç duymadım… ama herif cl de bizi bir yere taşıyacak kadar kaliteliyse yemişim 2 tane süper kupa maçını…
10 milyon USD![]()
Hocam en iyi takımla çıkmayı tercih ederim. Zaten o maçı aldıran Osi önde olmayacak, kaleyi de zayıflatmayalım
Bournemouth’daki Zabani gibiyse izlemeye de gerek yok, gelsin
Burada açıklamayı yaptım. Uzun süreli başarı için kıytırık kupayı feda etmeye razıyım ben…Valla kaleci iyi olsun onana falan gibi olmasın da nereli olursa olsun. Şimdi 2 tane feneraayonun zorla feneri dahil ettiği organizasyon için kalan yılları heba etmek mantıklı mı? Bak bunu bu kaleci özelinde söylemiyorum. 2 maç için uzun soluklu bir yapılnmanın mani olmasına karşıyım. Söylenen kaleciyi de hiç duymadım… ama herif cl de bizi bir yere taşıyacak kadar kaliteliyse yemişim 2 tane süper kupa maçını…
gesemin sponsorları bitmez1 yıllık nedir yav. Bulamadık şöyle kallavi bir sponsor.
Son dakika haberler gelir artık bu postadangesemin sponsorları bitmez
Gerekirse milli takımdan özel izin alınır yahu…Şampiyonlar ligi de var ocak ayında
Tamam işte seneye 15 yaparız. Kendileri düşünsün1 yıllık nedir yav. Bulamadık şöyle kallavi bir sponsor.
10 milyon USD
İyi gidelim de daha yükseğini buluruz seneye1 yıllık nedir yav. Bulamadık şöyle kallavi bir sponsor.
O daha zor gibiAlexsandro'yu alak işte Lucumi gelmek istemiyorsa
İnşaat firması uzun imzalamaz zaten. Bir de TL şartı kalktı diye dolar imzalanmış direkt. Mükemmel anlaşma. Seneye de şampiyonluk +Avrupa’da başarı yaparsak 30-35’leri görebiliriz totalde.(Avrupa sponsorluğuyla-birden olmaz tabi de)İyi bence tek yıl icin
Sen ne düşünüyorsun
Şöyle 5 yıllık imzalasak 2-3 yılını peşin alırdık belki.İyi gidelim de daha yükseğini buluruz seneye
Atarım sana bulunca dmdenvarsa ben de alayım
Bittik okeye dönüyoruz…okeyleşti..