- 2 Temmuz 2011
- 138.424
- 59.070
- 5.488
Samiyenle biyogalaya çok fena girisecegim az kaldı.sizin 7 duvelinize tenis raketi sokacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimi acayip cahil hissettimÇok basit. hazır şablonlardan birine istediğin fotoyu at, ortaya çıkan yapay zeka videosunu imgflip sitesinden gif'e çevir. Ama dikkat et gif en fazla 2 mb olsun foruma yüklenebilmesi için, onun için de customize sekmesinden boyutlarını ve fps değerini düşür biraz
Yehvann diouf diye kaleci mi olur yav
Bekliyoruz Adnanım![]()
kanatsaray mi olalimDoku olma olasılığı var mı herhangi bir girişim bulunsak
Reis soyismini revize etmek istemediğin tek transfer bu olur sanırımGalatasaraylı olmaktan utanıyorum
Bu sene full kolpa sıkıyolar gibiSamiyenle biyogalaya çok fena girisecegim az kaldı.sizin 7 duvelinize tenis raketi sokacağım.
Tşkler dostum motzu deli edeceğimÇok basit. hazır şablonlardan birine istediğin fotoyu at, ortaya çıkan yapay zeka videosunu imgflip sitesinden gif'e çevir. Ama dikkat et gif en fazla 2 mb olsun foruma yüklenebilmesi için, onun için de customize sekmesinden boyutlarını ve fps değerini düşür biraz
Yok renkdaş cidden basit. Ben de teknoloji virtüözü değilim bizim forumdan gördümKendimi acayip cahil hissettim
Daha gençsin yahu.Malatya 44
Adnanım öyle deme sen benim gözümde Sergio Leone gibisinYok renkdaş cidden basit. Ben de teknoloji virtüözü değilim bizim forumdan gördüm
Diouf isminden anca forvet olur, doğru.Yehvann diouf diye kaleci mi olur yav
El Hadji Malick Diouf da fena değilmiş bu arada. Sol BekDiouf isminden anca forvet olur, doğru.
2-3 yıl peşin alınması olmamalı bence. Bu sene sonu seçim var sonra başka yönetim gelirse onun eli kısıtlanıyor.Şöyle 5 yıllık imzalasak 2-3 yılını peşin alırdık belki.