Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
26 maçta 10 gol 2 asisti varmış Ligue 1'de, alalım. 10 numaraymış.Hamed Junior Traore | OS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
26 maçta 10 gol 2 asisti varmış Ligue 1'de, alalım. 10 numaraymış.Hamed Junior Traore | OS
Gunay iyi kaleci ama bence de biraz fazla guven var kendisine.Berke için bizim bir protokol varmış sanırım. Ben istemem açıkcası Türk kaleci. Beni en çok korkutan mesele kaleci meselesi Günay'a gereksiz çok güveniyoruz bence.
Alamayız26 maçta 10 gol 2 asisti varmış Ligue 1'de, alalım. 10 numaraymış.![]()
Bedavayami verdiler yoksa.Kerem Demirbay karşılıkMaalesef Berke gsde
gunay'a guvenen falan yok. insanlar sevmedikleri bir kalecinin ismi gecince 'o gelecegine gunay oynasin' diyerek akillari sira gunay uzerinden gelecek kaleciyi asagiliyorlar. ciddiye alma.Gunay iyi kaleci ama bence de biraz fazla guven var kendisine.
10-15M EUR’a Ugurcan gelecegine Gunay alsin kaleyi o ayri bir konu.
Bütün GS hesaplarında bu tarz haberler ve Berke var.bu boşu boşuna yazmaz acaba ilk cemremi düştü bugün ?!
görselde koymuş
Osimhen'in kabilesi görürse senin topuklayış :Osimhen'in transfedrine her ne kadar inanmasakta şu şekilde pusudayız biz temsili yav
![]()
biz dedigin forum mu galatasaray mi?biz de istediydik sanki bunu Jelert zamanında
Evet red yemiş idikbiz de istediydik sanki bunu Jelert zamanında
Bana da öyle geldilaaaaaaaan yoksa?!
Berke cok alakasız olmuş söylediklerinde ama berkeyi ayri tutmussun pardonBütün GS hesaplarında bu tarz haberler ve Berke var.
İki ihtimal:
1. Osimhen tek alternatif olmadığını düşününce kızıyor trip atıyor.
2. 1 hafta içinde büyük kulüpten teklif almazsam alın beni vs dedi. Bizimkiler de gelmeyeceğini düşünerek kesin gözüyle bakıyor ve Berke ile görüşmeye de başladılar o yüzden.