Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berke için bizim bir protokol varmış sanırım. Ben istemem açıkcası Türk kaleci. Beni en çok korkutan mesele kaleci meselesi Günay'a gereksiz çok güveniyoruz bence.
Gunay iyi kaleci ama bence de biraz fazla guven var kendisine.

10-15M EUR’a Ugurcan gelecegine Gunay alsin kaleyi o ayri bir konu.

Osimhen'in transfedrine her ne kadar inanmasakta şu şekilde pusudayız biz temsili yav :D
Tırın Tırın Sinan Gizli Kamera Çekerken Mafyaya Yakalanırsa | Full Dram |  38. Bölüm - YouTube

Gunay iyi kaleci ama bence de biraz fazla guven var kendisine.

10-15M EUR’a Ugurcan gelecegine Gunay alsin kaleyi o ayri bir konu.
gunay'a guvenen falan yok. insanlar sevmedikleri bir kalecinin ismi gecince 'o gelecegine gunay oynasin' diyerek akillari sira gunay uzerinden gelecek kaleciyi asagiliyorlar. ciddiye alma.

bu boşu boşuna yazmaz acaba ilk cemremi düştü bugün ?!

görselde koymuş
Bütün GS hesaplarında bu tarz haberler ve Berke var.

İki ihtimal:

1. Osimhen tek alternatif olmadığını düşününce kızıyor trip atıyor.

2. 1 hafta içinde büyük kulüpten teklif almazsam alın beni vs dedi. Bizimkiler de gelmeyeceğini düşünerek kesin gözüyle bakıyor ve Berke ile görüşmeye de başladılar o yüzden.

Nelsson ve Zaniolo umarım toplam 16 civarı bir bedele satılır önümüzdeki 1-2 hafta içinde.

Verona
Parma

Vs o takımlara gitsinler de rahatlayalım.

Sacha Boey aslanım senin gideceğin daha iyi yer yok. Boş yapmadan geri dön aslanım. İhtiyaç olmasa çağırmazdık

Bütün GS hesaplarında bu tarz haberler ve Berke var.

İki ihtimal:

1. Osimhen tek alternatif olmadığını düşününce kızıyor trip atıyor.

2. 1 hafta içinde büyük kulüpten teklif almazsam alın beni vs dedi. Bizimkiler de gelmeyeceğini düşünerek kesin gözüyle bakıyor ve Berke ile görüşmeye de başladılar o yüzden.
Berke cok alakasız olmuş söylediklerinde ama berkeyi ayri tutmussun pardon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt