Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buchi Gs'ın önceliği santrafor ve kaleci transferi diyor. Diğer haberlerin hepsi (Lucumi, Hakan, Bernardo) yalan diyor. Oyuncunun durumunu sormak basit bir şey, sadece bir soru sormak demektir, pazarlık etmek demek değildir diyor.

Bence Hakan Çalhanoğlu işinde yanılıyor olabilir. (O konuda da çok iddialı gerçi).

Mantıklı olan da Buchi'nin dediklerinin gerçekleşmesi bu arada. Umarım doğrudur.

Kale+Osi işini bir çözelim. Gerisi teferruat.

BUŞİ LABA'nın Kingzat'tan daha fazla tutturması ilginç...
Buchi Gs'ın önceliği santrafor ve kaleci transferi diyor. Diğer haberlerin hepsi (Lucumi, Hakan, Bernardo) yalan diyor. Oyuncunun durumunu sormak basit bir şey, sadece bir soru sormak demektir, pazarlık etmek demek değildir diyor.

Bence Hakan Çalhanoğlu işinde yanılıyor olabilir. (O konuda da çok iddialı gerçi).

Mantıklı olan da Buchi'nin dediklerinin gerçekleşmesi bu arada. Umarım doğrudur.

Kale+Osi işini bir çözelim. Gerisi teferruat.

hakanın futbolcu özellikleri konusunda hakanı istemeyenleri terse düşürecek ama bize gelip gelmemesi konusunda ise sevindirecek bir video olmuş

Sacha Boey aslanım senin gideceğin daha iyi yer yok. Boş yapmadan geri dön aslanım. İhtiyaç olmasa çağırmazdık
Bizi Z plani olarak goruyor, yani baska kimseyi bulamazsam belki gelirim diyen cocugu geri almaya luzum yok. Kol gibi maasi da olur simdi.

ter Stegen Galatasaray'a henüz yeşil ışık yakmadı.Galatasaray, bu transferde birkaç dünya deviyle yarış halinde. 🔥🔥🔥 (Burhan Can Terzi)

1750269110811.webp

Hakanın üzerine çok mu gidiyoruz diye bir maçını açıp izliyim dedim 6-0'lık maçta bile sırıtıyor , geçişte yakalanmamış haldeyken bile yediği çalımlar , rakip merkezden oyun kurarken rezalet pozisyon alma, koşu atan orta sahayı takip etmemeler. Oyun kurarken sinameki tek top yapıyor rakip yarı sahada buluştuğu her topta batırmış.

bildiğin kerem demirbay izliyormuş gibi hissettim. hele bu adamı 30 bonservis 10 milyon maaşa alırsak tarihin en büyük kazığı olur yıllarca çıkaramayız

Bizi Z plani olarak goruyor, yani baska kimseyi bulamazsam belki gelirim diyen cocugu geri almaya luzum yok. Kol gibi maasi da olur simdi.

bu konuda ben de böyle düşünüyorum

sag bek için bence zamanımız var aceleye gerek yok

bu mevkiyi ağustos sonuna kadar iyice düşünüp taşınıp ya fırsat transferi ile ya da 22 yaş altı kontenjanı ile doldurmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt