Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.695
- 4.878
Esterle bir gece diye soran kimdi ya ben hala ordayım transfer düşünemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimheni alacağız diye bütün gülleri kaptırıp, sonra Osimhen başkasını tercih edince kol gibi kalmayalım da orta da
Buchi Gs'ın önceliği santrafor ve kaleci transferi diyor. Diğer haberlerin hepsi (Lucumi, Hakan, Bernardo) yalan diyor. Oyuncunun durumunu sormak basit bir şey, sadece bir soru sormak demektir, pazarlık etmek demek değildir diyor.
Bence Hakan Çalhanoğlu işinde yanılıyor olabilir. (O konuda da çok iddialı gerçi).
Mantıklı olan da Buchi'nin dediklerinin gerçekleşmesi bu arada. Umarım doğrudur.
Kale+Osi işini bir çözelim. Gerisi teferruat.
Kafaya iyice kazısın diye.Niye 2 kere ediyorum yazdın la. Eko mu yapti
Bizi Z plani olarak goruyor, yani baska kimseyi bulamazsam belki gelirim diyen cocugu geri almaya luzum yok. Kol gibi maasi da olur simdi.Sacha Boey aslanım senin gideceğin daha iyi yer yok. Boş yapmadan geri dön aslanım. İhtiyaç olmasa çağırmazdık
Esterle bir gece diye soran kimdi ya ben hala ordayım transfer düşünemiyorum
Ruhum yaşlı..,Daha gençsin yahu.![]()
hakanın futbolcu özellikleri konusunda hakanı istemeyenleri terse düşürecek ama bize gelip gelmemesi konusunda ise sevindirecek bir video olmuş
Viski mi içiyon yine? :dLigden mi çekilsek
Hakanın üzerine çok mu gidiyoruz diye bir maçını açıp izliyim dedim 6-0'lık maçta bile sırıtıyor , geçişte yakalanmamış haldeyken bile yediği çalımlar , rakip merkezden oyun kurarken rezalet pozisyon alma, koşu atan orta sahayı takip etmemeler. Oyun kurarken sinameki tek top yapıyor rakip yarı sahada buluştuğu her topta batırmış.
birkaç dünya devi dediği büyük ihtimalle sadece mönchengladbachter Stegen Galatasaray'a henüz yeşil ışık yakmadı.Galatasaray, bu transferde birkaç dünya deviyle yarış halinde.(Burhan Can Terzi)
Ekli dosyayı görüntüle 291622
Konudan atacam seniLigden mi çekilsek
Bizi Z plani olarak goruyor, yani baska kimseyi bulamazsam belki gelirim diyen cocugu geri almaya luzum yok. Kol gibi maasi da olur simdi.