Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralama bedeli 1.5 sezon için 6 milyon euro ısrarla 6 ay için 6 milyon kiralama bedeli verdik demenin mantığı nedir? 1.5 sene için Morata'ya 9 milyon maaş + 6 milyon kiralama bedeline anlaştık. Morata gitmek istiyorsa bize verdiğimiz kiralama bedelinin bir kısmını geri ödemek zorunda. Örnek Milan, Morata'yı geri istiyorsa 4-5 milyon kiralama bedelini geri öder ve kalan 1 yıllık hakkımızdan feragat ederiz. Bu durumda 6 ay için Morata'ya 4 milyon civarı vermiş oluruz.
açıkçası como momo hiç bi şekilde moratanın yıllık 6 milyon € net ücretini karşılayamaz , morata gitmek istiyorum dediği takdirde bizimkiler bırak kiralama bedelinin yarısını moratanın maaşının bir kısmını bile karşılayıp gönderebilirler

15 haziran çalhanoglu işte.25 haziranda somut adımlar

Önce osimendi sonra e.martinez dedin şimdi de hakan mı oldu pohaha
Sadri denen arkadaş benimle ilgili senelerdir yürüttüğün yıpratma politikasını bi kenara bırak artık,başka fanteziler başka takıntılar bul kendine.sal beni.ilgilenmiyorum senin saçmalıklarınla.ben eglencesine yaziyorum,astroloji tahmin demek zaten.kahinlik bi durum yok @Sadri Baykam bulduğun isimler bile itici senin gibi

İsmi keramettin buldu

İhraca bir adım daha yaklaştın serj

Merkür seni korusun

Chelseanın yöneticileri normal klüp başkanı gibi düşünmeyin heriflerin para derdi yok sırf itliğine ağustosa kadar bekletip sonra size vermiyoruz bile diyebilir.

25 milyon euro cash kaleciye verecek paramız yoksa eğer petrovicle oyalanıyoruz sırf kalecisiz kalmak için gibi geliyor bana

Günay'a güvenelim, başka şans yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt