- 2 Temmuz 2011
- 132.525
- 55.510
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera yı daha pahalıya aldık25 milyon verebilecek bir klüp değiliz bir kaleciye.
Öyle gönderecek bir durumumuz yok. Zaten kendisini göndermek isteyen biz değiliz aksine biz Osimen'in olmama durumunda İcardi'nin yedeği Morata olması ve oraya 2003 olayına uyan genç bir forvet atmak işimize gelecek durum ki zaten kiralanırken de böyle düşünülmüştü. Kendisi gitmek istiyorsa getirmek durumunda.açıkçası como momo hiç bi şekilde moratanın yıllık 6 milyon € net ücretini karşılayamaz , morata gitmek istiyorum dediği takdirde bizimkiler bırak kiralama bedelinin yarısını moratanın maaşının bir kısmını bile karşılayıp gönderebilirler
O biraz pastanın üzerinde ki çilek gibi oluyor.Önce kaleciliği iyi olsunda.Ayağı temiz kaleci lazım
İlk 90 bölümü ele alırsak en iyi Türk dizisi.kurtlar vadisini izliyorum 46. bölümdeyin gayet güzel diziymiş bütün babalar öldü
İşte beee Messi gelse bu kadar sevinmem Adnanım Total Futbolum
İzlediğim oyuncu olduğundan söyleyebilirim kendi teknik direktörü bir ara çocuk gibi takıma uymuyor gibi açıklama yapmıştı kafadan sıkıntılı herif büyük klüpler büyük para verip risk almaz onun için ya tr düşer ya italyanın orta sıra takımına gider.Rashford ortada kalaacak gibi. Barcaya gitmesi istiyordu, onlar Williamsi aliyor. Aston opsiyonu cekmeyecek. Transfer döneminin son günlerjnde biz istiyoruz diye haberler cikarsa sasirmam.
BJK alamaz Partey'iBuchinin dediklerine gore parteyi buyuk ihtimal bjk istiyor. Cok iyi oyuncuydu. Nasil birakiyorlar onu anlamadim gitti.