Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ekitike sesko ve gykores ile kulupleri nazlı mi nedir ...kimin eli kimin cebinde belli değil hic birinde

açıkçası como momo hiç bi şekilde moratanın yıllık 6 milyon € net ücretini karşılayamaz , morata gitmek istiyorum dediği takdirde bizimkiler bırak kiralama bedelinin yarısını moratanın maaşının bir kısmını bile karşılayıp gönderebilirler
Öyle gönderecek bir durumumuz yok. Zaten kendisini göndermek isteyen biz değiliz aksine biz Osimen'in olmama durumunda İcardi'nin yedeği Morata olması ve oraya 2003 olayına uyan genç bir forvet atmak işimize gelecek durum ki zaten kiralanırken de böyle düşünülmüştü. Kendisi gitmek istiyorsa getirmek durumunda.

Buchinin dediklerine gore parteyi buyuk ihtimal bjk istiyor. Cok iyi oyuncuydu. Nasil birakiyorlar onu anlamadim gitti.

Rashford ortada kalaacak gibi. Barcaya gitmesi istiyordu, onlar Williamsi aliyor. Aston opsiyonu cekmeyecek. Transfer döneminin son günlerjnde biz istiyoruz diye haberler cikarsa sasirmam.

beyler bugün yoğunluktan giremedim gündem özeti nedir

Sağ bek ve sol stoper en sona kalacak herhalde, isim de çıkmıyor artık

Rashford ortada kalaacak gibi. Barcaya gitmesi istiyordu, onlar Williamsi aliyor. Aston opsiyonu cekmeyecek. Transfer döneminin son günlerjnde biz istiyoruz diye haberler cikarsa sasirmam.
İzlediğim oyuncu olduğundan söyleyebilirim kendi teknik direktörü bir ara çocuk gibi takıma uymuyor gibi açıklama yapmıştı kafadan sıkıntılı herif büyük klüpler büyük para verip risk almaz onun için ya tr düşer ya italyanın orta sıra takımına gider.

PSV kalecisi Walter Benitez, Crystal Palace'a gidiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt