Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.060
- 7.368
- 1.823
Sadrim klavyelerin Polat Alemdarı bende seninle gurur duyuyorum, mikserimKorkmadığın ve keramettine karşı dik durduğun için seninle gurur duyuyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadrim klavyelerin Polat Alemdarı bende seninle gurur duyuyorum, mikserimKorkmadığın ve keramettine karşı dik durduğun için seninle gurur duyuyorum
Frank rol olarak bize uygun bir adam değil ve büyük takımdaki baskı ortamına da uygun değil ama Cuesta'dan falan net daha iyi oyuncu.Defalarca kez yazdım, Frankowski Cuesta dan bile kötü transfer. Cuesta ya Frankowski kadar şans tanımadık. Yerelde böyleyse Şampiyonlar Liginde 18 e almak bile takıma ihanet olur. Senin de sert yorumlarını okuyorum, Frankowski de benim kırmızı çizgim.
Ben, bizdeki Cuesta ya baktığımda stoperden ziyade Lemina rolünde görmek bilhassa isterdim. Futbolculuk olarak Frankta ışık görmediğim için Cueasta önde diyorum. Ayrıca istatistiklerden ziyade oynadıkları takımdaki işleyen sistem de futbolcuları cilalayan bir başka özellik. Fransa da çoğu takım derli toplu ve oyuncuların defoları çok bariz belli olmuyor. Frank ta takke düştü kel göründü durumu varFrank rol olarak bize uygun bir adam değil ve büyük takımdaki baskı ortamına da uygun değil ama Cuesta'dan falan net daha iyi oyuncu.
Cuesta'yı Fransa'nın orta üst takımında 4-5 sene düzenli oyuncu asla yapmazlar.
Cuesta da sövdüğümüz kadar kötü adam değil bu arada ama hiçbir artı özelliği yok, ne Abdül gibi iyi pasör mesela ne Davinson gibi önde basabiliyor, çabuk bile değil.
Bize uymamasıyla oyuncu kalitesini ayıralım.
Sanmam adam verilerde ilk 10daydı. Frankın topsuz oyunu veya tekniği zaten iyi şeyler vadediyor ama topla baskı altında özgüvensiz ve temaslı, iki mücadele kazanma konularında başarısız.Ben, bizdeki Cuesta ya baktığımda stoperden ziyade Lemina rolünde görmek bilhassa isterdim. Futbolculuk olarak Frankta ışık görmediğim için Cueasta önde diyorum. Ayrıca istatistiklerden ziyade oynadıkları takımdaki işleyen sistem de futbolcuları cilalayan bir başka özellik. Fransa da çoğu takım derli toplu ve oyuncuların defoları çok bariz belli olmuyor. Frank ta takke düştü kel göründü durumu var
az önce Galatasarayın bu sene attığı golleri izledim ve şunu düşündüm sağlıklı olmak kaydıyla ileride yunus barış osimhen arkalarında tor lemina onlarında arkalarında sanchez olursa biz şl deilk 24 e gireriz
Bana da son transferini yaptı gibi geliyor. Evet Cuesta Eyüp falan gider de, Frank beni ellemeyin rahatım burada iyi diyecek gibime geliyor. Umarım 2. Sergio Oliviera mız olmaz.Sanmam adam verilerde ilk 10daydı. Frankın topsuz oyunu veya tekniği zaten iyi şeyler vadediyor ama topla baskı altında özgüvensiz ve temaslı, iki mücadele kazanma konularında başarısız.
Cuesta da temaslı oynayabilir, ikili mücadele var ama zekasız bir oyuncu.
Frank yine Angelino gibi iyi bir şekilde devam eder, Cuesta’nın sonraki durağı Eyüp falan olsa şaşırmam.
Erden Timur'u cok severiz, gonulden GSli ve bize guc katan birisiydi de hatip diyemem. Cumle kurarken biraz kelimeleri yutuyor, cok "eee"liyor falan.Erden Timur hatipti. Duygusal bağ kurma yeteneği üst seviyeydi.
Güven veren bir beden dili var.
Kavukçu 'daki samimiyet ve sempatikliği sevdim, bu yüzden umutluyum.
Ayrıca Dursun Özbek döneminde olmasa da Erden Timur un ikinci bir baharı da olacağına inanıyorum.
Sergio’nun yarısı Frankın kontratıBana da son transferini yaptı gibi geliyor. Evet Cuesta Eyüp falan gider de, Frank beni ellemeyin rahatım burada iyi diyecek gibime geliyor. Umarım 2. Sergio Oliviera mız olmaz.
önde 4123 geride 433 oynayacak
16-17 kişilik kemik kadro
total 100 m euro bütçen var bons + maaş
oluştur kadroyu
Baba o aynı anda çok fazla şey düşünme alışkanlığı ile ilgili bir dezenformasyon olabilir.Erden Timur'u cok severiz, gonulden GSli ve bize guc katan birisiydi de hatip diyemem. Cumle kurarken biraz kelimeleri yutuyor, cok "eee"liyor falan.
Biraz utangaç birine benziyo sessizmiş de uğraştıracağını zannetmiyorum maaşı da çok değildi galibaCuesta'ya git desen gidecek gibi kanısına nasıl vardın Sevgili Sadri.Bizim buradan öyle görünmüyor amaŞaka bir yana gidecek birçok oyuncu var bakalım neler olacak.Herşeyden geçtim kısa boylu stoper alırken ne düşündüler onu çok merak ediyorum ufak boyu var türlü türlü huyumu var dediler.Elinde Nelson,Arda MAthiass Ross ,Metehan varken Cuesta bilemedim.
Çok üst düzey stoper olmadığı sürece yedek için saydığım oyuncular yeterli.Cuesta bizimle değilsin.
Geçen gün izledim. Yunus özellikle fazla underrated, yabancı olsa her gün övülürdü burada. Altyapımızdan cıktı, yok kasığına para sıkışmış vs denmeyen kalmadı çocuğa, sonra da gidince kötü oluyorlaraz önce Galatasarayın bu sene attığı golleri izledim ve şunu düşündüm sağlıklı olmak kaydıyla ileride yunus barış osimhen arkalarında tor lemina onlarında arkalarında sanchez olursa biz şl deilk 24 e gireriz
Mevcudun üzerine 100 m euro dedimKepa günay
Semedo şalai
Sançez circati kaan apo
Jakobs eren
Toreira lemina vermann sara
Bakayoko sane yunus lang
Sörloth barış
+Adil olabilir 4 tr yerlisini doldursun diye ya da kiralık emirhan memirhan,yunus hariç diğer 3 altyapı da jankat beratluş cart curt
Kepa 5
Circati 8
Semedo free
Veermann 25
Bakayoko 15
Lang 17
Sörloh 30
Bons+ maaş derken maaş bütçesi hali hazırda tek başına 80-100m yapıyor zaten
Baba meblağ olarak kastetmedim bundan sonrası için benzetme yaptım. Bana biraz da gamsız geldi ondan aklıma Sergio geldi.Sergio’nun yarısı Frankın kontratı
Burada hatayı oyuncuda değil hocanda bul ayrıca, devre arası herkese dağıttı paraları 352 oynıcam diye, ilk maçtan sukoy verdi.
Adami ov de, cok yanlis yerden ovdun onu dedimBaba o aynı anda çok fazla şey düşünme alışkanlığı ile ilgili bir dezenformasyon olabilir.