Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba meblağ olarak kastetmedim bundan sonrası için benzetme yaptım. Bana biraz da gamsız geldi ondan aklıma Sergio geldi.

Okan Hoca Fenerbahçe ile oynadığımız Kupa maçında bir dönüm noktası yaşadı. Orada işler yolunda gitmeseydi, şuan Postecoglou biz de nasıl olur diye konuşuyorduk.
Peki sana bir soru

Frank Kaan - ki 0-0 biten maçta Frank iyi değildi ama kötü de değildi

Sallai - Yunus

0-0 biten maçla 1-2 biten fener maçlarında kadro bunun dışında aynı

Orta saha aynıydı kısacası

Sence niye ilk maçta varlık gösteremedin 0-0 kaldın da ikinci maçta müthiş domine bir oyun oynadın?

Osimhen: "Sezon bitince her zaman transfer haberleri çıkar. Birçok kulüp ister. Ben şu an tatilime odaklandım. Dinleniyorum. Zamanın keyfini çıkarıyorum. Galatasaray'da önceki sezonda gollerime ait klipleri, eksilerimi ve artılarımı izliyorum Gelişim için önemli." (Daddy Freeze/Youtube)

Osimhen’in kalmasi zor ama oldu da kaldi diyelim

Ertesi sezon ayrilmak isteyecektir

Adamin hedefi belli ki premier lig

Peki sana bir soru

Frank Kaan - ki 0-0 biten maçta Frank iyi değildi ama kötü de değildi

Sallai - Yunus

0-0 biten maçla 1-2 biten fener maçlarında kadro bunun dışında aynı

Orta saha aynıydı kısacası

Sence niye ilk maçta varlık gösteremedin 0-0 kaldın da ikinci maçta müthiş domine bir oyun oynadın?
İki maçın taktik ve motivasyon açısından aynı olmadığını söylemeliyim.

Kaan çok daha temaslı; Frank ise refakaatçi bir oyuncu. Bu bile gerideki özgüven için belirleyici.

Ayrıca Yunus bilhassa sakatlık öncesi iyi oynadığımız her maçta direkt etkisi olan bir oyuncu. Sakatlık sonrası biraz düştü evet ama ileride oyunu çok rahatlatıyor. Sallai çok statik olmasa da Yunus mezzela da 10 numara da her iki kanatta da maç içinde oynayabilecek bir özellikte. Kaldı ki bu sene Feneri 1-3 te de bitiren yine Yunus 'tu. Bu yüzden çok ciddi fark var iki kadroda.

Parayı bulursun ama bu sevgiyi bulamazsın Osi. Ben senin yerinde olsam sokayım sevgiye derdim o ayrı

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu 25 haziranın hikmetini niye onceden göremiyoruz tanrım.azicik ucundan lutfen

Elde tek forvet uzun süreli sakatlıktan çıkmış İcardi kalacak bu gidişle. 1 tane forvet 1 tanede u-23 kontenjanından kanat ve forvet yedekleyecek biri şart

Her an herşey olabilir

k2b05f7.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt