Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina yerine bir almanciyi transfer etmek ha?

fbye direkt kupayi verin de herkes rahatlasin abi

ne diye kasiyorlar ki bu kadar

hem paramiz cebimizde kalir hakana vermek yerine

illa fbyi sampiyon görmek istiyorlar bu sezon

ya sen niye mamalanasın veliciğim 😂

paramı kazanıyorsun bu işden

işte gazeteciler yorumculardan bahsediyorum

taraftar sever niye sevmesin 3 kere şampiyon oldu ama senin bile tam güvendiğini sanmıyorum
abi ne bileyim? kendin öyle yazmışsın ya. :d

benim güven ile ilgili bir hissiyatım yok. gerek duymuyorum da.

lemina yerine bir almanciyi transfer etmek ha?

fbye direkt kupayi verin de herkes rahatlasin abi

ne diye kasiyorlar ki bu kadar

hem paramiz cebimizde kalir hakana vermek yerine

illa fbyi sampiyon görmek istiyorlar bu sezon
Sezon bitti önümüze bakalım

Paris real barça maçları oynayacağız lemina gidiyorsa kante bissouma filan gelmesi lazım yanarız yemin ediyorum..

Bu forumdaki Okan Buruk düşmanlığı bir tek ellerinden şampiyonlukları aldığı için Fb taraftarında vardır. Bazıları artık eleştiri falan değil antu kafasında olmaya başladı.

Hasancığım Galatasaray taraftarı 3 kere şampiyon olmuş bir adamı niye efsaneleştirmiyor

niye güvenemiyor

ki Galatasaray taraftarının çoğunluğundan bahsediyoruz hadi çoğunlukda olmasın üçde biri diyelim

bu kadar kocaman bir kitle niye sevemiyor niye güvenemiyor!?

bu işte bir terslik yokmu?
hadi ben fbli olayım sana göre ula en az 10 milyon gslidemi fbli bu ne saçmalık?!

Lemina satılmaz satılamaz leminanın Avrupadan muadilini 40-50 den aşağı bulamazsın hele bir iki yaş genci mümkün değil bissoumada o tarz değil tam olarak bu arada

Hasancığım Galatasaray taraftarı 3 kere şampiyon olmuş bir adamı niye efsaneleştirmiyor

niye güvenemiyor

ki Galatasaray taraftarının çoğunluğundan bahsediyoruz hadi çoğunlukda olmasın üçde biri diyelim

bu kadar kocaman bir kitle niye sevemiyor niye güvenemiyor!?

bu işte bir terslik yokmu?
hadi ben fbli olayım sana göre ula en az 10 milyon gslidemi fbli bu ne saçmalık?!
Ben güveniyorum artık. Geçen sezonun başında çok eleştirmiştim. Eleştiri gerektiren işler yaparsa yine eleştiririm.

Kaleci, Osimen alexsandro ilkay gelsin transferi kapatalım derim. Parada biter zaten osai mi kaan mı eylüle kadar onu konuşuruz..

Hakan'ın İtalya'daki mafya tribün mevzusunda işin ucu kendisine dokunduğu için Cimbom aşkı kabarmış sanırım. İtalya'dan bir şekilde tüymek istiyor anladığım kadarıyla.
Eger o haber dogruysa kesin o yuzden gelmek istiyor çakalspor. O vakit biz de 3-4m önerelim yilligina öyle italyadaki gibi 6-7m unutsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt