Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sörloth fener yapıcak heralde bizim osimhen parasına koç onu çekicek gibi görünüyor min 15 milyon € yıllık verirler bizzat ilgileniyormuş sörlothtta atletide rotasyon olmak istemiyormuş
Sorlothun kalitesinden bağımsız olarak söylüyorum bunlar in transfewr politikasi Talisca Sorloth gibi eskiden ligde başarılı olmuş oyuncular ya da yasli oyuncular

Hasancığım Galatasaray taraftarı 3 kere şampiyon olmuş bir adamı niye efsaneleştirmiyor

niye güvenemiyor

ki Galatasaray taraftarının çoğunluğundan bahsediyoruz hadi çoğunlukda olmasın üçde biri diyelim

bu kadar kocaman bir kitle niye sevemiyor niye güvenemiyor!?

bu işte bir terslik yokmu?
hadi ben fbli olayım sana göre ula en az 10 milyon gslidemi fbli bu ne saçmalık?!
Sosyal medyada bu dediğin şeyin cevabı çok basit şımarıklık ve etkileşim hastalığı. Efsaneleştirmesine gerek yok zaten, normal hayatta çoğunluğunun güvendiğini düşünüyorum

Ruben Amorim 4 kanat oyuncusunu kadro dışı bırakacak. (The Sun)

- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony

Premier Lig'i 16. sırada bitiren ve Avrupa Ligi finalini kaybeden Manchester United, gelecek sezon herhangi bir Avrupa Kupası'na katılamayacak.
Böyle bir takıma giderse cidden hiç saygı duymam Osimhen'e...
Manchester United ne olur sa olsun Dünya devi bence ayağımız yere basmalı biraz.Ha şu var Osimhen olumsuz bir karar verirse yakın süreçte pişman olacağını düşünüyorum

Hasancığım Galatasaray taraftarı 3 kere şampiyon olmuş bir adamı niye efsaneleştirmiyor

niye güvenemiyor

ki Galatasaray taraftarının çoğunluğundan bahsediyoruz hadi çoğunlukda olmasın üçde biri diyelim

bu kadar kocaman bir kitle niye sevemiyor niye güvenemiyor!?

bu işte bir terslik yokmu?
hadi ben fbli olayım sana göre ula en az 10 milyon gslidemi fbli bu ne saçmalık?!
Seni biliyoruz olm… sen Ankaragücü maçını bir de internetidir sonra bjk ye gelmesini sindiremiyorsun… seninkinin başka bir açıklaması yok çünkü…

Sane'yi aldık biraz keyfini sürelim Apo abiye katılıyorum. Çok çabuk tüketiyoruz.

Serkan Akkoyun:

Lucas Vazquez hiçbir zaman maç kaybettirmedi ama kazandırmadı da. Bu durum Real Madrid'de kaldırılır. Çünkü Madrid'de oynuyorsun önünde: Bellingham, V. Junior ve Mbappe oynuyor. Bunu kaldırabilirsin ama yeri geliyor Fb'nin bekiyle maç kazanması gerekebiliyo

puahahha bu sene real madrid in en buyuk fiyaskosuydu bu herif.butun barça maçlarının anasını belledi.avrupa ve ligde sicti.2 sezon önceki vazquez değil ve yaşı 34 oldu

Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Alex Sandro ile ilgileniyor. Kulüp, oyuncuyu ikna etmek için Flamengo'da kazandığı maaşın iki katını vermeye hazır.

Alex Sandro, Avrupa futboluna dönmeyi kabul ederse Fenerbahçe, Flamengo'ya resmi teklif yapmayı planlıyor.

(Jorge Nicola)

Osimhen için premier lig ihtimali yok.david orstein soyledi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt