Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim fanatik Fenerli komsum boyle diyor:

Ugurcan
Lucas Vazquez - Skriniar - Lula - Oosterwolde
Partey - Amrabat - Fred
Oguz Aydin - Arnautovic - Heung Min Son​
abi tecrübeli stopere okeyiz de bu nedir yau :d

Seni biliyoruz olm… sen Ankaragücü maçını bir de internetidir sonra bjk ye gelmesini sindiremiyorsun… seninkinin başka bir açıklaması yok çünkü…

agücü maçını senelerdir söylüyorum ama haksızmıyım sende bende yaşı yeten herkes biliyordu konuşıyordu
alenen yaptı

işin derinini yaşı yetenlerin hepsi biliyor

Avrupada bir forvet transferi gerçekleşsin artik. Sürekli boş muhabbet.

Galatasaray yönetiminden bugüne kadar aklımda kalan yapılmış açıklamalar… hiçbir oyuncumuzla yolları ayırmak istemiyoruz. Satılık oyuncumuz yok. Eğer bize göre astronomik ücretler gelirse değerlendiririz.
Sane için Ocak ayından itibaren çalışmalarımız sürüyor. Arsenal istedi başka bir çok kulüp istedi. Biz aldık. Biz ligimizdeki rakiplerle yarışmıyoruz. Dünyadaki rakiplerimizle yarırşıyoruz.

Avrupa da ilk 20 kulüp içerisinde olmak istiyoruz. Bütün hedefimiz ve planlarımız bu yönde. Sadece bu yılın değil sonraki yılın da planlarını yapıyoruz. Sabredin Avrupa’da başarılı bir takım için çalışmalarımız sürüyor. Eleştiriler için transfer sezonunun bitmesini bekleyin. Eğer başarısız isek o zaman eleştirileri yaparsınız.

Şimdi yönetimden yapılan bu söylemlerin üzerine iki üç dallamanın haberleri ile öldük bittik biz demek saçmalık. Lemina özelinde de söylemek gerekirse. Biz takımı bozmadan büyütmek istiyoruz laflarına inanmayıp, şayet Lemina takımda kalırsa samet gibiler taraftar baskısı olmasa lemina gidecekti, bizim sayemizde tuttular takımda diye ortalıkta gezecekler.

Bu asparagaslara kanmayın… sabrın sonu selamet…

agücü maçını senelerdir söylüyorum ama haksızmıyım sende bende yaşı yeten herkes biliyordu konuşıyordu
alenen yaptı

Sorun bu ama değil mi? Yoksa başka birşey değil.

Bence orada sinirlerine hakim olamadı… hata yaptı. Geri dönüşünde de bence yönetim hata yaptı. O da onun üzerine bjk ye gitme hatası yaptı.

Üç senedir burası için çalışıp didiniyor daha affettiremedi mi kendini sana? Terim i de affettik bizden ayrılıp gidince. Senin gibi anca Emre ye takık olurum ben. Çünkü onun yaptığı saygısızlıklar çok büyük…

dm'den sana haklısın falan demedim.

mesaj duruyor.

bir sürü arguman yazmıştın (başkan, yöneticiler, kulüp içi profesyoneller, taraftar grupları hatta divanı bile içeren:)) (benim de katıldığım, bu argumanların çoğunluğuydu), ben de "çoğu noktada aynı düşünüyoruz, müsait olunca yazarım" demiştim.

istersen ss paylaşabilirim de, özel mesaj ile ilgili açıkta bu şekilde konuşulmasını doğru ve etik bulmuyorum. sen buluyorsun demekki ki, bel altı giriştin. şaşırdım gerçekten.

"katılıyorsun" diyerek aleni yalan yazdın şu an. yakışmadı. screenshot atabilirim dediğim gibi.

ayrıca okan hoca'ya toz kondurmama gibi bir şey de yapmıyorum defalarca yazdım.

anlaşamıyoruz seninle bu konuda. isimler ile bir problemim yok benim. zaten yarı ciddi yazdığın için de çok fazla girmiyorum seninle bu konulara. devam da etmeyeceğim zaten.

geyiğe ise her zaman varız.

Tartışmanın ana teması okan olduğu için çoğu noktada aynı düşünüyoruz demenden okanı hariç tuttuğunu anlayamadım pardon

Mesajı paylaşmadım paylaşmam da,özelde olan özelde kalır

alenen yaptı

bak samet ile sen şu okan mevzuundaki hırsınızdan dolayı insanları kategorize edip bana bile okancı falan diyorsunuz ya,

okan buruk gs'a karşı rakip hocayken, tudor'a yaptığı bir hadsizlik vardı mesela. hatırlar mısınız? içinden geçmiştim o zamanlar ben kendisinin. çünkü tudor benim hocamdı abi. ne kadar hata yaparsa yapsın, eleştiriyi hakeder (aynı buruk gibi) ama haddimizi aşamayız. gs hocası mevki o.

a.gücü maçı karışık mevzu. okan buruk'un o konuda negatif payı olduğunu düşünüyorum ben de. hala içimde yaradır.

ancak bunlara takılıp kalmam ben. eleştirimi yaparım kendi çapıma göre, geçerim.

insanlar değişebilir, gelişebilir, hatasından dönebilir. gs hocasıdır mevcutta, başarıları da yadsınamaz. "sadece yerel başarı" diye de küçültülemez.

yarın 5 sene üst üste şampiyon olamadığımızda, her yaz fb konvoyları ile zehir olduğunda görürüm ben "keşke bari okan buruk olsaydı da şampiyon olsaydık" diyecekleri.

ayrıca gs için bir taşı diğer bir taşın üzerine koyan adama belli bir seviyeyi aşmamak lazım. (dursun özbek dahil. o da benim sınavım mesela. kendimi kontrol etmeye çalışıyorum).

erden timur, okan buruk bunlar tuğla değil, binalar yapmış adamlar gs için. hataları, kibire düştükleri anlar vs illa ki olacaktır. fatih hoca 2002-2004 arası fiyasko döneminden sonra ayrılırken, "bir daha asla gs'a imza atmayacağım" diye ayrılmıştı. oldlar hatırlar. ne oldu? kaç kere geri döndü değil mi? olur abi bu işler. herkes insan.

dandik dundik yutubırların, ne idüğü belirsiz çapulcu arabic kaynakların 2-3 haberi çıktı diye (ki haberler diyelim ki gerçek olsun), şizofrenik bir şekilde hocanın lemina'ya kıl olduğunu ve göndermek istediğini düşünemeyeceğim. aksi yönde açıklaması mevcut çünkü.

nasıl ki yarın barış alper'e de teklif gelince gittiğinde "hoca bilerek gönderdi yea" diye düşünemeyeceksem, lemina konusunda da böyle düşünemem. benim problem gördüğüm kısım bu aslında.

Ugurcan
Lucas Vazquez - Skriniar - Tuta - Oosterwolde
Partey - Amrabat - Fred
Oguz Aydin - Arnautovic - Heung Min Son(Guessand)

vs

Mert
Semedo - de Vrij - Emirhan - Masuaku
Anguissa - Gedson
Rafa Silva
Rashica - Goncalo Ramos - Muci

bu derbiyi kim kazanir?

Tartışmanın ana teması okan olduğu için çoğu noktada aynı düşünüyoruz demenden okanı hariç tuttuğunu anlayamadım pardon

Mesajı paylaşmadım paylaşmam da,özelde olan özelde kalır
sorun yok. estağfurullah. yanlış anladığını belirttiğin için, ayrıca teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt