- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tecrübeli stopere okeyiz de bu nedir yau :dBenim fanatik Fenerli komsum boyle diyor:
Ugurcan
Lucas Vazquez - Skriniar - Lula - Oosterwolde
Partey - Amrabat - Fred
Oguz Aydin - Arnautovic - Heung Min Son
Seni biliyoruz olm… sen Ankaragücü maçını bir de internetidir sonra bjk ye gelmesini sindiremiyorsun… seninkinin başka bir açıklaması yok çünkü…
Tuta olmaliydi, aklima nedense Lula yazmak geldiabi tecrübeli stopere okeyiz de bu nedir yau :d
![]()
Lula - Oyuncu profili
Lula ➤ Brezilya'den eski futbolcu ➤ Stoper ➤ Son kulüp: Qingdao Etsong Hainiu ➤ * 15 May 1966, Recife, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
40 gol falan anca atar bu kadro ite kakaBenim fanatik Fenerli komsum boyle diyor:
Ugurcan
Lucas Vazquez - Skriniar - Tuta - Oosterwolde
Partey - Amrabat - Fred
Oguz Aydin - Arnautovic - Heung Min Son
Sorun bu ama değil mi? Yoksa başka birşey değil.agücü maçını senelerdir söylüyorum ama haksızmıyım sende bende yaşı yeten herkes biliyordu konuşıyordu
alenen yaptı
işin derinini yaşı yetenlerin hepsi biliyor
BJK'li dayioglu'ndan gelen kadro:
Mert
Semedo - de Vrij - Emirhan - Masuaku
Anguissa - Gedson
Rafa Silva
Rashica - Goncalo Ramos - Muci
dm'den sana haklısın falan demedim.
mesaj duruyor.
bir sürü arguman yazmıştın (başkan, yöneticiler, kulüp içi profesyoneller, taraftar grupları hatta divanı bile içeren) (benim de katıldığım, bu argumanların çoğunluğuydu), ben de "çoğu noktada aynı düşünüyoruz, müsait olunca yazarım" demiştim.
istersen ss paylaşabilirim de, özel mesaj ile ilgili açıkta bu şekilde konuşulmasını doğru ve etik bulmuyorum. sen buluyorsun demekki ki, bel altı giriştin. şaşırdım gerçekten.
"katılıyorsun" diyerek aleni yalan yazdın şu an. yakışmadı. screenshot atabilirim dediğim gibi.
ayrıca okan hoca'ya toz kondurmama gibi bir şey de yapmıyorum defalarca yazdım.
anlaşamıyoruz seninle bu konuda. isimler ile bir problemim yok benim. zaten yarı ciddi yazdığın için de çok fazla girmiyorum seninle bu konulara. devam da etmeyeceğim zaten.
geyiğe ise her zaman varız.
bak samet ile sen şu okan mevzuundaki hırsınızdan dolayı insanları kategorize edip bana bile okancı falan diyorsunuz ya,agücü maçını senelerdir söylüyorum ama haksızmıyım sende bende yaşı yeten herkes biliyordu konuşıyordu
alenen yaptı
işin derinini yaşı yetenlerin hepsi biliyor
sorun yok. estağfurullah. yanlış anladığını belirttiğin için, ayrıca teşekkür ederim.Tartışmanın ana teması okan olduğu için çoğu noktada aynı düşünüyoruz demenden okanı hariç tuttuğunu anlayamadım pardon
Mesajı paylaşmadım paylaşmam da,özelde olan özelde kalır