- 4 Ağustos 2009
- 83.684
- 62.339
- 5.093
Calhanoglu rizespor, konyaspor vb maçlarda eksi mi yazar diyorsun rtsCalhanoglunu alırsak seneye sampiyon fb olur yazıyorum buraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calhanoglu rizespor, konyaspor vb maçlarda eksi mi yazar diyorsun rtsCalhanoglunu alırsak seneye sampiyon fb olur yazıyorum buraya
1 yılın 8 ayı falan banlı oluyorum genelde ne cezası ne almayacağınızı bilseniz söversinizi dalga mı geçiyonCeza almayacağınızı bilseniz ana avrat söveceksiniz. Ne anlatıyorsun?
Lemina'nin yedeği alınmalı derken Lemina'dan da olduk
BJKUgurcan
Lucas Vazquez - Skriniar - Tuta - Oosterwolde
Partey - Amrabat - Fred
Oguz Aydin - Arnautovic - Heung Min Son(Guessand)
vs
Mert
Semedo - de Vrij - Emirhan - Masuaku
Anguissa - Gedson
Rafa Silva
Rashica - Goncalo Ramos - Muci
bu derbiyi kim kazanir?
1- senin (bizim) burada yazdığımız hiçbir şey düşündüğün kadar etkili değil abi.Yok daha olmamışız
Olursak da ne olmuş yani önemli olan iş işten geçtikten sonra konuşmak
Veli baltacı çıkar leminanın gönderilmesi yanlıştı der geçer
Olayların temelinde Emre b. Ve Ahmet bulut var. Bu konuda Okan hoca benim de içime sinmedi ama artık geldi. Bu meseleyi köpürtmeye gerek yok, kasıt yada hata; hizmet etti ve ediyor, karşılığını fazlasıyla da alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Ancak Td olarak çok hata yaptı; özellikle de geçen sene. Rakip takım ennesri yerine elinde batshuayiyi tutsaydı veya mou yerine İsmail devam etseydi (tff ittirmesi ile) veya lemina alınmasaydı şampiyon değildik. Okan hoca başarılı ancak sadece ligde.. Avrupa’da bir başarı yok, ona verilen kadro kimseye verilmediği halde. Galatasaray için hoca yetersiz ve takıntılı da. Bazen sıradan bir izleyicinin gördüğünü hoca görmüyor gibi; aslında görmüyor değil takıntılı olduğundan… bırakın da biraz da eleştirilsin hoca. Hizmet noktasında hiç kimse Fatih hocaya yetişmez, o bile eleştirildi ve hatta bazen ihanet diyebileceğimiz iftiralar kendisine atılarak yapıldı eleştiriler. Ancak Okan’ın geçmişi (Ankaragücü, intere gidişi, bonservis, bjk vs) o kadar masum olmadığı halde, yeri geldiğinde arkasında durduk.Sorun bu ama değil mi? Yoksa başka birşey değil.
Bence orada sinirlerine hakim olamadı… hata yaptı. Geri dönüşünde de bence yönetim hata yaptı. O da onun üzerine bjk ye gitme hatası yaptı.
Üç senedir burası için çalışıp didiniyor daha affettiremedi mi kendini sana? Terim i de affettik bizden ayrılıp gidince. Senin gibi anca Emre ye takık olurum ben. Çünkü onun yaptığı saygısızlıklar çok büyük…