Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hissiyatımsı fb kadrosu

Livakovic
Oğuz Aydın Çağlar Lindelöf Osterwolde
Amrabat Fred
Irfancan Pasalic Perisic
Arnautovic

Ceza almayacağınızı bilseniz ana avrat söveceksiniz. Ne anlatıyorsun?
1 yılın 8 ayı falan banlı oluyorum genelde ne cezası ne almayacağınızı bilseniz söversinizi dalga mı geçiyon

Biz nefret ettiğimiz hatibe bile geçmiş olsun diyecek kadar delikanlı adamlarız,eleştiri sövmeden yapılır,sen serbest bıraksan da sövmem yani

Şu got kafaliyi da bi daha paylaşmayın.nereye sicak bakiyo kulup?lemina gibisini mi bulacak hem de ucuz maasa.burhancan ve bundaki rahatlık kimsede yok

Lemina Torreira
Sane Messi BAY
Osimhen

Hakan ✖
Messi ✅
Hakan 😭
Messi 🥳
Hakan 🎲
Messi 🎯

Leminayi cok küçümsuyo hem medya hem bu dingil muhabirler.sizin hepinize girisecegim az kaldi

Yok daha olmamışız

Olursak da ne olmuş yani önemli olan iş işten geçtikten sonra konuşmak

Veli baltacı çıkar leminanın gönderilmesi yanlıştı der geçer
1- senin (bizim) burada yazdığımız hiçbir şey düşündüğün kadar etkili değil abi. :) ben de istiyorum tabiki lemina kalsın. hakan alınmasın. yazdım gitti bak. 1007 kere daha ninja turtles gibi kabuğumun üzerinde döne döne yazmama gerek yok :d

2- lemina olur da kalırsa, bu haberlerin hepsi kolpasyonsa, kendini yırttığın ile kalacaksın.

3- her iki durumda da, lemina kalsa da, ayrılsa da lemina'nın ayrılığı ile ilgili "zaten okan buruk istemiyordu" demen yanlış diyorum. çünkü adamın aksi açıklaması var diyorum. adam oyuncuyu beğeniyor ve oynatıyor. yani elimizde somut bir söyleşi var.

4- benayoun

5- benayoun

6- gerrard

:ddd

Sorun bu ama değil mi? Yoksa başka birşey değil.

Bence orada sinirlerine hakim olamadı… hata yaptı. Geri dönüşünde de bence yönetim hata yaptı. O da onun üzerine bjk ye gitme hatası yaptı.

Üç senedir burası için çalışıp didiniyor daha affettiremedi mi kendini sana? Terim i de affettik bizden ayrılıp gidince. Senin gibi anca Emre ye takık olurum ben. Çünkü onun yaptığı saygısızlıklar çok büyük…
Olayların temelinde Emre b. Ve Ahmet bulut var. Bu konuda Okan hoca benim de içime sinmedi ama artık geldi. Bu meseleyi köpürtmeye gerek yok, kasıt yada hata; hizmet etti ve ediyor, karşılığını fazlasıyla da alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Ancak Td olarak çok hata yaptı; özellikle de geçen sene. Rakip takım ennesri yerine elinde batshuayiyi tutsaydı veya mou yerine İsmail devam etseydi (tff ittirmesi ile) veya lemina alınmasaydı şampiyon değildik. Okan hoca başarılı ancak sadece ligde.. Avrupa’da bir başarı yok, ona verilen kadro kimseye verilmediği halde. Galatasaray için hoca yetersiz ve takıntılı da. Bazen sıradan bir izleyicinin gördüğünü hoca görmüyor gibi; aslında görmüyor değil takıntılı olduğundan… bırakın da biraz da eleştirilsin hoca. Hizmet noktasında hiç kimse Fatih hocaya yetişmez, o bile eleştirildi ve hatta bazen ihanet diyebileceğimiz iftiralar kendisine atılarak yapıldı eleştiriler. Ancak Okan’ın geçmişi (Ankaragücü, intere gidişi, bonservis, bjk vs) o kadar masum olmadığı halde, yeri geldiğinde arkasında durduk.

sana bir kötü haberim daha var sametçiğim,

vecino vardı ya, son anda transferi yatan hani. taraftar yangın yaptı diye transferi iptal oldu diye bir şey yok.

lemina'yı da taraftar aldırmadı.

zamanında muslera yerine brezilyalı bir vasat kaleci önerilmişti ya, o da taraftar tepki koydu diye gelmedi sanılıyor. o da öyle olmadı.

hiçbir kulübün, taraftarın kollektif tepkisine göre karar verdiğini düşünmüyorum. aşırı derecede büyük bir kollektivite olursa belki.

burada 20-30 kişi bir şey yazıyor diye, yöneticilerin rota değiştireceğini sanma.

tabiki yorumlarımız var ve olmaya devam edecek. ama düşündüğün kadar etkili değiliz. kendine (dolayısıyla bizlere de) büyük önem atfediyorsun. etme. (bence).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt