Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.228
- 34.151
- 2.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorlothun kalitesinden bağımsız olarak söylüyorum bunlar in transfewr politikasi Talisca Sorloth gibi eskiden ligde başarılı olmuş oyuncular ya da yasli oyuncularsörloth fener yapıcak heralde bizim osimhen parasına koç onu çekicek gibi görünüyor min 15 milyon € yıllık verirler bizzat ilgileniyormuş sörlothtta atletide rotasyon olmak istemiyormuş
Sosyal medyada bu dediğin şeyin cevabı çok basit şımarıklık ve etkileşim hastalığı. Efsaneleştirmesine gerek yok zaten, normal hayatta çoğunluğunun güvendiğini düşünüyorumHasancığım Galatasaray taraftarı 3 kere şampiyon olmuş bir adamı niye efsaneleştirmiyor
niye güvenemiyor
ki Galatasaray taraftarının çoğunluğundan bahsediyoruz hadi çoğunlukda olmasın üçde biri diyelim
bu kadar kocaman bir kitle niye sevemiyor niye güvenemiyor!?
bu işte bir terslik yokmu?
hadi ben fbli olayım sana göre ula en az 10 milyon gslidemi fbli bu ne saçmalık?!
Şurdan tertemiz bir Sancho çekmek lazımRuben Amorim 4 kanat oyuncusunu kadro dışı bırakacak. (The Sun)
- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony
Bize rashford düşecek ama evet sancho gelmeliŞurdan tertemiz bir Sancho çekmek lazım
Manchester United ne olur sa olsun Dünya devi bence ayağımız yere basmalı biraz.Ha şu var Osimhen olumsuz bir karar verirse yakın süreçte pişman olacağını düşünüyorumPremier Lig'i 16. sırada bitiren ve Avrupa Ligi finalini kaybeden Manchester United, gelecek sezon herhangi bir Avrupa Kupası'na katılamayacak.
Böyle bir takıma giderse cidden hiç saygı duymam Osimhen'e...
Seni biliyoruz olm… sen Ankaragücü maçını bir de internetidir sonra bjk ye gelmesini sindiremiyorsun… seninkinin başka bir açıklaması yok çünkü…Hasancığım Galatasaray taraftarı 3 kere şampiyon olmuş bir adamı niye efsaneleştirmiyor
niye güvenemiyor
ki Galatasaray taraftarının çoğunluğundan bahsediyoruz hadi çoğunlukda olmasın üçde biri diyelim
bu kadar kocaman bir kitle niye sevemiyor niye güvenemiyor!?
bu işte bir terslik yokmu?
hadi ben fbli olayım sana göre ula en az 10 milyon gslidemi fbli bu ne saçmalık?!
hala sosyal medyada gordugu seyleri gercek zannedenler mi varmisSosyal medyada bu dediğin şeyin cevabı çok basit şımarıklık ve etkileşim hastalığı. Efsaneleştirmesine gerek yok zaten, normal hayatta çoğunluğunun güvendiğini düşünüyorum
Garnacho tam bizlikRuben Amorim 4 kanat oyuncusunu kadro dışı bırakacak. (The Sun)
- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony
Manchester United ne olur sa olsun Dünya devi bence ayağımız yere basmalı biraz.Ha şu var Osimhen olumsuz bir karar verirse yakın süreçte pişman olacağını düşünüyorum
Zaten Osimhen bizi son seçenek olarak görüyor.. Adam ya Arabistan'a gidecek yada Avrupa'da yüksek bütçeli takımlara (PSG,Liverpool vb...)