Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmadığında aptal diyecekleri bir şeyi yapmak benim gözümde başarı falan değil.

Hele de takım tempo sorunu yaşayıp Young boysa elenmiş, tjkden fark yemişken.

Takım yeni bir çehre isterken asrın fırsatı geldi, bunu değerlendirmemek de aptallık olurdu.

Bu mantıkla yaklaşırsan da Cuesta, Jelertle başlar 20 oyuncudan çıkarım, hepsine gelsin dedi hepsinde de başarısız mı diyeceğiz?
Valla ben de Davinson torreira icardi apo falan derim sayarım bir o kadar. Olay transferde değil. Futbolu sadece transferden ibaret mi göreceğiz şimdi yani. Osi fenere de sunulduğunda birisi gerekmiyor diyor diğeri gelsin diyor. Olay bu.

başka şansımı vardı abi?!

dediğim şeyler yaşandı mecbur aldırdı

işler iyi gitse icardiyimi keseceğiz diye ortalıkda dolaşırdı

ki tüm yaz cıvık cıvık dolandı fazla transfere ihtiyacımız yok diye
Bazısı da korkak oluyor kardeşim. Bak adamı aldırdık ama başarılı olamadık. Acaba icardi ne der. Taraftar baskısı olur bir olumsuzlukta harcanırız diye. O kadar para verdirtti faydalanamadı derler diye. Ve zaha falan olayları taze olmuşken.

Valla ben de Davinson torreira icardi apo falan derim sayarım bir o kadar. Olay transferde değil. Futbolu sadece transferden ibaret mi göreceğiz şimdi yani. Osi fenere de sunulduğunda birisi gerekmiyor diyor diğeri gelsin diyor. Olay bu.
Bir o kadar sayamazsın 5 başarılı varsa 20 tane başarısız var çünkü. Gereksiz aldırıp 2 maça kapıya koyduğu sayısız adam var.

Osi Fenere sunulmamış, o ne alaka?

Osimhen’i istemeye başarı diyorsun ben de değil diyorum. Ya Osimhen’in seviyesini küçümsüyorsun ya da Okan’ı övme çabası kör etmiş.

Seninki zorlamak, biraz zorlasak Young boysa elenmekle Tjkden fark yemek de başarı, böylece eksiklerimizi gördük diyeceksin diye çekinmeye başladım.

Torreira gidecegine lemina gitti

vah gs

Benım anlamadıgım lemina adamların teklfini kabul etmıs gitmek ıstıyor

ama sosyal medyadan imalı acıklama yapıyor

biz mı gondermek ıstıyoz

1000037369.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt