- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
kime diyorsun dostumulkenin duzelme ihtimali ne kadarsa forumun eski haline dönme ihtimalide o kdr yaw.
Cok kotu durum. Eskiden 2-3 tane kafayı yemiş adam vardı, şimdi cogu tırlak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kime diyorsun dostumulkenin duzelme ihtimali ne kadarsa forumun eski haline dönme ihtimalide o kdr yaw.
Ben hangi kategorideyimulkenin duzelme ihtimali ne kadarsa forumun eski haline dönme ihtimalide o kdr yaw.
Valla ben de Davinson torreira icardi apo falan derim sayarım bir o kadar. Olay transferde değil. Futbolu sadece transferden ibaret mi göreceğiz şimdi yani. Osi fenere de sunulduğunda birisi gerekmiyor diyor diğeri gelsin diyor. Olay bu.Yapmadığında aptal diyecekleri bir şeyi yapmak benim gözümde başarı falan değil.
Hele de takım tempo sorunu yaşayıp Young boysa elenmiş, tjkden fark yemişken.
Takım yeni bir çehre isterken asrın fırsatı geldi, bunu değerlendirmemek de aptallık olurdu.
Bu mantıkla yaklaşırsan da Cuesta, Jelertle başlar 20 oyuncudan çıkarım, hepsine gelsin dedi hepsinde de başarısız mı diyeceğiz?
kime diyorsun dostum
Isimler ver desek herhalde bundan uzun olacakulkenin duzelme ihtimali ne kadarsa forumun eski haline dönme ihtimalide o kdr yaw.
Bazısı da korkak oluyor kardeşim. Bak adamı aldırdık ama başarılı olamadık. Acaba icardi ne der. Taraftar baskısı olur bir olumsuzlukta harcanırız diye. O kadar para verdirtti faydalanamadı derler diye. Ve zaha falan olayları taze olmuşken.başka şansımı vardı abi?!
dediğim şeyler yaşandı mecbur aldırdı
işler iyi gitse icardiyimi keseceğiz diye ortalıkda dolaşırdı
ki tüm yaz cıvık cıvık dolandı fazla transfere ihtiyacımız yok diye
Allaaaaahhhhhhhhmapusum bitti
gsc'siz hayat muazzamdı bu arada
kafayi yemisiz sürekli sayfa yenilemekten
bundan sonra gscye günde 5 kere girmeye karar verdim
Pinayı nereden tanıyorsunuz yav? Adam yeşil burun adalarından ertorile gelmiş nerede izlediniz allah aşkına?
FM'den falandır muhtemelenBir o kadar sayamazsın 5 başarılı varsa 20 tane başarısız var çünkü. Gereksiz aldırıp 2 maça kapıya koyduğu sayısız adam var.Valla ben de Davinson torreira icardi apo falan derim sayarım bir o kadar. Olay transferde değil. Futbolu sadece transferden ibaret mi göreceğiz şimdi yani. Osi fenere de sunulduğunda birisi gerekmiyor diyor diğeri gelsin diyor. Olay bu.
Çünkü küfredersen banlanıyorsun. Normal değil mi?Sosyal medyada taraftarın %97si hakaret ve küfür ediyo kendisine
Burada gayet saygı çerçevesinde eleştiriler
Lemina no satışsatış: Lemina 12 milyon euro
Alış: Çalhan 15 milyon euro
Okey misiniz?