Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina "Zamanla kim kimi kaybetmiş göreceğiz." Demiş.

Sözün tamamı aptala söylenir diye bir ata sözümüz var.

Bu sözden ne anladınız? Her halde lemina gitmek istiyoru anlamadınız, değil mi?

Peki, bu yıl ki şampiyonlukta Osiden sonra en çok payı olan oyuncuyu sorsam, bunun cevabı istisnasız Lemina olmaz mı?
Üstelik, bu oyuncunun yerine kimse alınmadan ve topu topu 10 milyon için gönderilecek; yerine geleceği iddia olunan kişi de 31 yaşında ve aynı bonservisle gelecek. Tabi maaş en az iki karı kadar olacak.

Şimdi sevgili forumdaş, bazı sorular sormak gerek değil mi bu durumda?

Nasıl oluyor da, gelip 5 ayda seni şampiyon yapan oyuncudan neden vazgeçiyorsun? katkısı tartışmasız olan bu oyuncudan kim rahatsız ve hocası neden arkasından durmuyor?

Evet, Lemina gitmek istedi diyen arkadaş, kimse gitmedi ne anlatıyorsunuz diyen arkadaş, Leminayı seyirci almadı diyen arkadaş, Hakan lemina yerine gelmiyor diyen arkadaş, gitmek isteyeni tutamazsın diyen arkadaş, Leminanın attığı posttan anladığınız gitmek istediğimi? Tam tersi ise yani gitmek istemediği ise o zaman kim gideriyor ve neden gönderiyor?

Başta belirttiğim atasözünü tekrar edip bırakayım: “lafın tamamı aptala söylenir”
Kim ne yazmış söylemiş bilmiyorum ama Lemina ile ilgili yazdıklarının altına imzamı atarım. Lemina satılmamalı. Çok çabuk unutuyoruz, devre arası Lemina gelmeseydi Osimhen'e rağmen şampiyon olamayacaktık, yapmayacaklardı. Lemina ile Toreira rahatlayıp coştu, orta sahamızda kemik gibi oldu ve tüm oyun üstünlüğünü, tüm psikolojik üstünlüğü kazandık.

Lemina'yı taraftar baskısı getirdi, orta saha dominasyonu ve şampiyonluk geldi. Şimdi de Lemina'yı yine biz takımda tutmalıyız. O kadar çabuk unutuyorsunuzki insan şaşıyor. Lemina'yı 10 paraya gönderip yerine 20 harcayıp yerini dolduramayacağız.

dün 1042 sayfa tartışırken benim bahsettiğim de buydu.

adamın ağzından açıklama var diyorum. "yok" diyorlar.

daha ne diyebilirsin ki?

adam "lemina'dan memnunum" diyor.

daha ne denilebilir ki?

şu basın toplantısını torrent de yapsa, tudor da yapsa, terim de yapsa, aynı şeyi söylerdim. benim derdim okan buruk'u korumak değil. isimler umurumda bile değil.

insanlar kendi gerçeklerinde yaşıyor malesef. bir kaç tanesi troll yapıyor onları geçelim de, ciddili kendi düşündüğü paralel gerçekliğin "mutlak gerçeklik" olduğunu düşünen var.

ya siz insan ilişkilerinden hiç mi nasibinizi almadınız, bir iş yerinde birbirinden haz etmeyen adamlar bunu açıkça ne zaman dile getirmiş, her konuşmada "bizim bir sıkıntımız yok" denir ama en ufak fırsatta biri diğerinin altını oyar. Yok bir de Okan çıkıp leminayı istemedim ama yönetim taraftar baskısıyla aldı falan mı diyecekti :D

"biraz" kelimesi her şeyi ortaya koyuyor. Bir şirkete marketing departmanına son giren adamdan sonra satışlar patlar ve sen o çalışanla ilgili "satışları biraz artırdı" dersen belli ki kişisel olarak kendisinden haz etmiyorsun demektir

Muhabbette Lemina'nın adı bile geçmiyor, Okan Buruk kendisi anıyor adamın adını. Akışına bırakın, bu kadar eşelemeye gerek yok. Bizim taraftar kadar paranoyak bir kitle de yok muhtemelen 😃

ya siz insan ilişkilerinden hiç mi nasibinizi almadınız, bir iş yerinde birbirinden haz etmeyen adamlar bunu açıkça ne zaman dile getirmiş, her konuşmada "bizim bir sıkıntımız yok" denir ama en ufak fırsatta biri diğerinin altını oyar. Yok bir de Okan çıkıp leminayı istemedim ama yönetim taraftar baskısıyla aldı falan mı diyecekti :D
abi bu yorumunun bir üstü yok işte.
sana videolu ispat sunuyoruz, sen hala kendi düşüncenin (varsayımının) doğru olduğunu söylüyorsun.
bir tarafta söylem var, gerçeklik var. diğer tarafta senin çıkarımların.
bu sebeple bu tartışmayı sürdürmenin bir manası yok. (kendi adıma).
bu noktayı vurgulamak için, bu konuyla ilgili son kez alıntı yaptım. bu konuyu kapatıyorum. mizah ve geyiğe full devam ama. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt