Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.536
- 34.455
- 2.478
Adam kanat sevmiyor demekRuben Amorim'in hazırlık kampı kadrosuna almayacağı isimler:
- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony
(The Sun)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kanat sevmiyor demekRuben Amorim'in hazırlık kampı kadrosuna almayacağı isimler:
- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony
(The Sun)
CökelimRuben Amorim'in hazırlık kampı kadrosuna almayacağı isimler:
- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony
(The Sun)
sanırım tatlıya bağlanmış.
Sancho ve garnacho alayım hemenRuben Amorim'in hazırlık kampı kadrosuna almayacağı isimler:
- Marcus Rashford
- Jadon Sancho
- Alejandro Garnacho
- Antony
(The Sun)
Kim ne yazmış söylemiş bilmiyorum ama Lemina ile ilgili yazdıklarının altına imzamı atarım. Lemina satılmamalı. Çok çabuk unutuyoruz, devre arası Lemina gelmeseydi Osimhen'e rağmen şampiyon olamayacaktık, yapmayacaklardı. Lemina ile Toreira rahatlayıp coştu, orta sahamızda kemik gibi oldu ve tüm oyun üstünlüğünü, tüm psikolojik üstünlüğü kazandık.Lemina "Zamanla kim kimi kaybetmiş göreceğiz." Demiş.
Sözün tamamı aptala söylenir diye bir ata sözümüz var.
Bu sözden ne anladınız? Her halde lemina gitmek istiyoru anlamadınız, değil mi?
Peki, bu yıl ki şampiyonlukta Osiden sonra en çok payı olan oyuncuyu sorsam, bunun cevabı istisnasız Lemina olmaz mı?
Üstelik, bu oyuncunun yerine kimse alınmadan ve topu topu 10 milyon için gönderilecek; yerine geleceği iddia olunan kişi de 31 yaşında ve aynı bonservisle gelecek. Tabi maaş en az iki karı kadar olacak.
Şimdi sevgili forumdaş, bazı sorular sormak gerek değil mi bu durumda?
Nasıl oluyor da, gelip 5 ayda seni şampiyon yapan oyuncudan neden vazgeçiyorsun? katkısı tartışmasız olan bu oyuncudan kim rahatsız ve hocası neden arkasından durmuyor?
Evet, Lemina gitmek istedi diyen arkadaş, kimse gitmedi ne anlatıyorsunuz diyen arkadaş, Leminayı seyirci almadı diyen arkadaş, Hakan lemina yerine gelmiyor diyen arkadaş, gitmek isteyeni tutamazsın diyen arkadaş, Leminanın attığı posttan anladığınız gitmek istediğimi? Tam tersi ise yani gitmek istemediği ise o zaman kim gideriyor ve neden gönderiyor?
Başta belirttiğim atasözünü tekrar edip bırakayım: “lafın tamamı aptala söylenir”
ulan wassaba bak hırbEee bu olay üzerinden hocaya sallamıştım ben. Taraftarın aldırdığı adamı göndermek için kendini yırtıyor diy6
"biraz" kelimesi her şeyi ortaya koyuyor. Bir şirkete marketing departmanına son giren adamdan sonra satışlar patlar ve sen o çalışanla ilgili "satışları biraz artırdı" dersen belli ki kişisel olarak kendisinden haz etmiyorsun demektir
Salla yav nolcak canın sağolsun, hem belki de hala sen haklısın.Eee bu olay üzerinden hocaya sallamıştım ben. Taraftarın aldırdığı adamı göndermek için kendini yırtıyor diy6
abi bu yorumunun bir üstü yok işte.ya siz insan ilişkilerinden hiç mi nasibinizi almadınız, bir iş yerinde birbirinden haz etmeyen adamlar bunu açıkça ne zaman dile getirmiş, her konuşmada "bizim bir sıkıntımız yok" denir ama en ufak fırsatta biri diğerinin altını oyar. Yok bir de Okan çıkıp leminayı istemedim ama yönetim taraftar baskısıyla aldı falan mı diyecekti![]()
evetOrkun bjkli miydi?