Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bu yorumunun bir üstü yok işte.
sana videolu ispat sunuyoruz, sen hala kendi düşüncenin (varsayımının) doğru olduğunu söylüyorsun.
bir tarafta söylem var, gerçeklik var. diğer tarafta senin çıkarımların.
bu sebeple bu tartışmayı sürdürmenin bir manası yok. (kendi adıma).
bu noktayı vurgulamak için, bu konuyla ilgili son kez alıntı yaptım. bu konuyu kapatıyorum. mizah ve geyiğe full devam ama. :D

e ben de dün buna karşı, sezon içinde formasyon değiştiren adamın "maç yoğunluğu nedeniyle taktik çalışma fırsatmız olmadı" söylemiyle , söylemlerinin güvenilirliği sorgulanabilir bir insan olduğuna delil olarak sunmuştum. Veya bu açıklama hakkaten doğruysa yeterli taktik idmanı yapamamasına rağmen dere geçilirken formasyon değiştirmeye kalkan zayıf bir taktisyen olduğunu gösterir.

Bu tarz videoları arşivi biraz karıştırsak ünal aysal terim krizinde bile bulabiliriz, başkanımızla hiçbir problemimiz falan yok benzeri. Tabi o zamanlar da birileri çıkıp "Bu Aysal efsanemiz Terim'i yiyecek" vs dediğinde sen tutup aralarının iyi olduğunu iddia ettikleri açıklamaları paylaştın mı merak ediyorum doğrusu

ya siz insan ilişkilerinden hiç mi nasibinizi almadınız, bir iş yerinde birbirinden haz etmeyen adamlar bunu açıkça ne zaman dile getirmiş, her konuşmada "bizim bir sıkıntımız yok" denir ama en ufak fırsatta biri diğerinin altını oyar. Yok bir de Okan çıkıp leminayı istemedim ama yönetim taraftar baskısıyla aldı falan mı diyecekti :D
Okan hoca nın Lemina yı istemediğine,sevmediğine dair çıkarım neye göre yapılıyor.daha öncesinden öyle bir söylemi oldu mu ? yoksa varsayım mı ?

Uğurcan Çakır falan şakadır, gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Saçma sapan antin kuntin işler peşinde koşmaya gerek yok.

dereyi geçerken politik davrandı şampiyonluğu alınca gerçek yüzünü ortaya çıkardı olarak yorumlanabilir. Neyse lemina gidince bakalım ne bahanelerle bu olaydan sıyrılacaksınız
Varsayımlar ile konuşuyorsunuz. Şampiyonluk maçındaki videoyu da paylaştım Lemina nın Okan ı ıslattığı video. Sorun yaşayan adam böyle birşey yapmaz.

Bu arada Lemina ismini geçen yaz ya da önceki yaz ilk ben yazmış olabilirim forumda herkes başka isimleri isterken. Lemina bu takıma ilaç olur diyordum.

Gereksiz bir algı var ortalıkta Okan Lemina yı istemiyormuş onyüzden gönderecek diye. Sen takımın başında olsan istemediğin bir adama onay vermezsin. Versen alıp oynatmazsın oynatsan birbirlerini ıslatacak şekilde yakın olmazsın. Çıkıp da Lemina sayesinde torreira çok daha özgür oldu daha verimli olmaya başladı diye övecek açıklamalar yapmazsın.

Ayrılırsa da ihtimal vermiyorum ama tamamen yüksek bonservis ve yüksek maaş yüzünden ayrılır. Onun dışında ayrılma ihtimali bence “0”…

hoca jelert'i istemedi diyince:

"ne demejk istemedi, HOCA İSTEMEDEN ADAM MI ALINIR? 11 milyon soktu, hesabını verecek"

hoca lemina'yı istedi diyince:

"ne demek istedi, taraftar aldırdı" (Hani hoca istemeden adam alınamıyordu?)

okancılar: "hoca jelert'i istemedi, lemina'yı istedi"

anti-okancılar: "hoca jelert'i istedi, lemina'yı istemedi"

gslılar: "YETER ARTIK Bİ SUSUN YAHU, BAŞLAYACAĞIM İSİMLERİNİZE!"

Okan hoca nın Lemina yı istemediğine,sevmediğine dair çıkarım neye göre yapılıyor.daha öncesinden öyle bir söylemi oldu mu ? yoksa varsayım mı ?

-sezon başlarında "bir orta saha daha alıp 12 kişi mi oynayacağız" demesi
-avrupa listesine lemina yerine cuestayı yazma
-rize maçı ilk yarısı madara olana kadar leminaya 1 dakika süre vermemesi
-bjk maçına yine leminasız çıkması, namağlubiyet gidince mecbur adama sarılması
-beindeki röportajda "lemina duel kazanma oranımızı 'biraz' artırdı" demesi

Dogru dürüst oynamayan 10 oyuncu gitsin iste Mehmet mehmedov
sezon icinde hangi mevkilerden memnum degildin onu bi de hele , diyecegin 1-2 mevki ancak olurdu. Simdi ne oldu da herkes 10 transfer yapmak istiyor.

Muslera yerine kaleci
Mertens yerine 10 numara
sag bek
ve stoper yeter

Kanat lazimdi Sane zaten geldi.

4 transfer ile takimin kimyasini degistirmeden devam edilmeli. 1 tane de 23 yas alti bir potansiyel transfer aldin mi yeter.

-sezon başlarında "bir orta saha daha alıp 12 kişi mi oynayacağız" demesi
-avrupa listesine lemina yerine cuestayı yazma
-rize maçı ilk yarısı madara olana kadar leminaya 1 dakika süre vermemesi
-bjk maçına yine leminasız çıkması, namağlubiyet gidince mecbur adama sarılması
-beindeki röportajda "lemina duel kazanma oranımızı 'biraz' artırdı" demesi
bence konunun lemina ile alakası yok yani lemina'ya takıntısı yok hocanın 2 tane defansif ağırlıklı ortasaha ile oynamayı sevmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt