Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki GS için ayrılıyor yaw, daha iyi teklif buldu diye ayrılıyor
Gs için ayrıldı değil yorumları mantıklı ve bazen dinlemesi keyifli biriydi ama o kanal çalışanı olunca dinlemiyordum. Bülent Timurlenk için mesela kendini dinlettiren biri ama orada olduğu sürece kendisinin içeriklerine ara veriyorum. Sevinme nedenim kendimle alakalı yani.

Bizim yöneticiler her arayana transfer haberi vermek zorundalar mi. Nevzat, Rodop, Kadir, Serhan. Biraz ağır olun bilader.

Tabi. Cuesta, Fronko, jelert, Kutucu .. bunlara veririz parayı. Alayını topla Mertensin ayak tırnağı etmezler. Bi tarafımız ile güldüğümüz Ceko İtalyada imza atıyor, ifb nin tüm skor yükünü çeken 2 adamdan genç İlkay. Young ve Az maçlarında bi dünya genç vardı. 1 tane beyni ile oynayan topçu varmıydı takımda. Youngun, AZ nin topçuları çok mu kariyerli idi de bizim süper gençler sıçtı o maçlarda.

bilmiyorumki bu 35 yaşındaki oyuncuya para vermeyiz mevzusunu rodop söyledi diye hatırlıyorum
Gt-ScWxXEAAESrk

Bu tür yalan haber yapan kişilere direkt dava açacaksın, hiçbir şey çıkmasa bile sürünsün dursunlar aylarca.

Paralı köpek bunların hepsi. Hiç duydunuz mu Florya ihalesini falan deşeni? Yok. Varsa yoksa etkileşim kaşarlığı

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt