Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay mertens yerine, hakan da dayı yerine işte.
Bildiğin level atlatılıyor aslına bakarsan.
Ben leminadan çok sanki saranın olası bir sürpriz transferine hazırlık hamleleri gibi gördüm.
Sara 10'da oynayamıyor ama lemina stoperde oynayabiliyor.

Kavukçu nasıl üslupta amatör kalıyor.
Yöneticilik işlerinde yeni olduğu için. Taraftar gibi uçlarda yorumları mevcut, fazla güvenmemeli muhabirlere de. Ufak bir eleştiri sadece, yoksa beğeniyorum, bir anda Kavukçu düşmanı bu damgası yemeyelim şimdi. Ne yazsak yanlış yere çekiliyor bazen.

Hatip'in yanında hatip kalır orası ayrı.

Çok genç yaşta sıçrama yapan bu güneşte çifte kavrulmuş kardeşlerimizde bir sıkıntı mevcut. Eboue falan da genç yaşında düştü.

26 üstü afrikalı oyuncu almamak lazım alınacaksa da patlamayı 25 yaşında yapmışlara yönelmek lazım . Totalde 4-5 sene iyi seviye üstü oynayıp arazi oluyorlar, aynı bizim türk kafası var bunlarda da.

Alabiliyorsak İlkay+Hakan’ı almalıyız. Kavuk sabrımızı taşırmasın

Edit: Sayfalarda gerideydim, Kavuk yalanlamış. Hakan ile ikisinin yalanlanma sebebinin transferleri futbolcular üzerinden yürütmemiz olduğunu düşünüyorum ama iyi niyetli bir düşünce içerisinde olabilirim

Adamlar kolpa olayını geçti artık iftira atmaya yalan söylemeye başlamış. Yemin ediyorum malesef en leş basın Galatasaray muhabirleri bejekeden bile kötüler kötü niyetliler
Serhan Türk de aynı bok.sanki kavukcu sürekli beyan veriyo gibi ayni gayri meşru twitleri atiyo duruyo.hepsi yalan söylemlerin

Yöneticilik işlerinde yeni olduğu için. Taraftar gibi uçlarda yorumları mevcut, fazla güvenmemeli muhabirlere de. Ufak bir eleştiri sadece, yoksa beğeniyorum, bir anda Kavukçu düşmanı bu damgası yemeyelim şimdi. Ne yazsak yanlış yere çekiliyor bazen.

Hatip'in yanında hatip kalır orası ayrı.
Yok yav o bakıma söylemedim, kendisi 15 senedir iş dünyasında üst seviyelerde olan bir insan.
Senelerdir iş görüşmesi yapan bir insanın ben böyle taraftar edasıyla davranıp hata yapacağını zannetmiyorum.
Öyle olsa bir yerde salvo verirdi zaten.
Bak yalıya üzerinden atamadığı bir varoşluk var ve daha ilk yöneticilik seviyesinde bunu bağıra çağıra gösterdi herif.

Erden timur gibi düşünerek konuşan tayfadan bu adam da.
Diğeri yapsa yapmıştır derim, dilindeki sözün ve hareketin nereye gittiğini 3-5 kere gördük.

Erden Timurdan beri titizlikle yürüttüğümüz şey üslup,oyuncuya değer verme politikası.Kavukcu bunu devam ettiren bi çizgide,asla öyle şeyler söylemez.Ulan dangalak rodop ilkay o açiklamayi görse ne olacak..full zararsiniz ya

Sokaktan adam mı alıyorsun,ne o laflar ilkaya öyle
mal mal

Yarın gece ve 25i bi gelsin de bu muhabirleri soytarı yapacağım.ant içtim.

Hem leminayi degersizlestirdi burhancan ve nevzat.Hem de olasi ilkay ve hakan transferlerine yalan söylemlerle zarar veriyo rodop ve avaneleri

Normal değil. Bu ifade sonrası İlkay hoş bulur mu bu açıklamayı? Bedava oynayacaksanız gelin madem GS'lisiniz desin oldu olacak, nedir bu Hakan ve İlkay'a karşı uçlarda yaşanan duygu anlamıyorum taraftarda. Suçları Gs'liyim demek heralde.

Üslup önemli, Kavukçu bu konularda biraz amatör kalıyor.

50 kere yazdım ama yine yazayım, bu takım 2 lider oyuncusunu kaybetti. İlkay bu boşluğu dolduracak full paket diyebileceğimiz topçu şu an.
Yalan yok hakanı bir tık daha çok istiyorum İlkay çok içime sinmiyor ama nötrde değilim ayrıca kavukçu bu şekil bir söylem yapmamıştır ama doğru olanda bu genede 30 yaşının üstündeki oyunculara uçuş bonservis maaş vermeye gerek yok

Bunların bu garibanlık beni öldürüyor yaw. 2003-2010 arası okulda olduğumuz dönem bunların üstünlüğü vardı bizim sınıfta. Şimdiki nesil çok şanslı. Sevilla-Chelsea maçlarında az kafamıza etmemişlerdi o dönem. Transferleri söylemiyorum bile. Marek Heinz’s falan topçu sanardık

Erden Timurdan beri titizlikle yürüttüğümüz şey üslup,oyuncuya değer verme politikası.Kavukcu bunu devam ettiren bi çizgide,asla öyle şeyler söylemez.Ulan dangalak rodop ilkay o açiklamayi görse ne olacak..full zararsiniz ya

Sokaktan adam mı alıyorsun,ne o laflar ilkaya öyle
Rodop'un değil kadir'in haberi.

Bunların bu garibanlık beni öldürüyor yaw. 2003-2010 arası okulda olduğumuz dönem bunların üstünlüğü vardı bizim sınıfta. Şimdiki nesil çok şanslı. Sevilla-Chelsea maçlarında az kafamıza etmemişlerdi o dönem. Transferleri söylemiyorum bile. Marek Heinz’s falan topçu sanardık

fbli olan çocuklar babalari yuzunden fb formasi giydirilenler zaten.bi de utanmadan maclara götürüyorlar çocukları şabanlar.

Bizimde babamız fbli,ama zerre izlemez maclari.bende cocukken sempati duydum fbye,abim fbliyken amcam sayesinde Galatasarayli oldu. bende abimden etkilendim o fanatik oldugu için.

benim hesabımla bile foruma yazdı abim bi dönem.yasca ben ufakken üyelik aldığım icin kullandı mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt