Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 2.534
- 2.508
- 1.148
Jeremie Boga - Legenzon
boga bu yaşta nasıl bu kadar geriledi enteresan. iyi deneme ama ts için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jeremie Boga - Legenzon
İlkay süren bir turnuvada bildiğim kadarıyla sözleşmesini fesih etmedi.Yurt disinda saglam kaynaklardan birisi paylasti ilkay’i
Suan icin gündemimizde yok diyorsa ve anlastigimiza dair haberler cikiyorsa belli ki bekletiyoruz
Kim icin veya ne icin bekletiyoruz
Yöneticilik işlerinde yeni olduğu için. Taraftar gibi uçlarda yorumları mevcut, fazla güvenmemeli muhabirlere de. Ufak bir eleştiri sadece, yoksa beğeniyorum, bir anda Kavukçu düşmanı bu damgası yemeyelim şimdi. Ne yazsak yanlış yere çekiliyor bazen.İlkay mertens yerine, hakan da dayı yerine işte.
Bildiğin level atlatılıyor aslına bakarsan.
Ben leminadan çok sanki saranın olası bir sürpriz transferine hazırlık hamleleri gibi gördüm.
Sara 10'da oynayamıyor ama lemina stoperde oynayabiliyor.
Kavukçu nasıl üslupta amatör kalıyor.
Bu arada kendisi nihayet eski çalıştığı yerden de ayrılmış sevindim. Darısı Bülent Tümurlenk'e.
Serhan Türk de aynı bok.sanki kavukcu sürekli beyan veriyo gibi ayni gayri meşru twitleri atiyo duruyo.hepsi yalan söylemlerinAdamlar kolpa olayını geçti artık iftira atmaya yalan söylemeye başlamış. Yemin ediyorum malesef en leş basın Galatasaray muhabirleri bejekeden bile kötüler kötü niyetliler
Kavukcunun hiç bir açıklaması yok abi. ne rodoplara ne serhana.anlasilan buAlabiliyorsak İlkay+Hakan’ı almalıyız. Kavuk sabrımızı taşırmasın
Yok yav o bakıma söylemedim, kendisi 15 senedir iş dünyasında üst seviyelerde olan bir insan.Yöneticilik işlerinde yeni olduğu için. Taraftar gibi uçlarda yorumları mevcut, fazla güvenmemeli muhabirlere de. Ufak bir eleştiri sadece, yoksa beğeniyorum, bir anda Kavukçu düşmanı bu damgası yemeyelim şimdi. Ne yazsak yanlış yere çekiliyor bazen.
Hatip'in yanında hatip kalır orası ayrı.
Gördüm şimdi. Editledim mesajı. İlkay’ı çok severim, yaştan falan vuran yönetici olursa gardımı alırımKavukcunun hiç bir açıklaması yok abi. ne rodoplara ne serhana.anlasilan bu
mal malErden Timurdan beri titizlikle yürüttüğümüz şey üslup,oyuncuya değer verme politikası.Kavukcu bunu devam ettiren bi çizgide,asla öyle şeyler söylemez.Ulan dangalak rodop ilkay o açiklamayi görse ne olacak..full zararsiniz ya
Sokaktan adam mı alıyorsun,ne o laflar ilkaya öyle
Yalan yok hakanı bir tık daha çok istiyorum İlkay çok içime sinmiyor ama nötrde değilim ayrıca kavukçu bu şekil bir söylem yapmamıştır ama doğru olanda bu genede 30 yaşının üstündeki oyunculara uçuş bonservis maaş vermeye gerek yokNormal değil. Bu ifade sonrası İlkay hoş bulur mu bu açıklamayı? Bedava oynayacaksanız gelin madem GS'lisiniz desin oldu olacak, nedir bu Hakan ve İlkay'a karşı uçlarda yaşanan duygu anlamıyorum taraftarda. Suçları Gs'liyim demek heralde.
Üslup önemli, Kavukçu bu konularda biraz amatör kalıyor.
50 kere yazdım ama yine yazayım, bu takım 2 lider oyuncusunu kaybetti. İlkay bu boşluğu dolduracak full paket diyebileceğimiz topçu şu an.
Rodop'un değil kadir'in haberi.Erden Timurdan beri titizlikle yürüttüğümüz şey üslup,oyuncuya değer verme politikası.Kavukcu bunu devam ettiren bi çizgide,asla öyle şeyler söylemez.Ulan dangalak rodop ilkay o açiklamayi görse ne olacak..full zararsiniz ya
Sokaktan adam mı alıyorsun,ne o laflar ilkaya öyle
Bunların bu garibanlık beni öldürüyor yaw. 2003-2010 arası okulda olduğumuz dönem bunların üstünlüğü vardı bizim sınıfta. Şimdiki nesil çok şanslı. Sevilla-Chelsea maçlarında az kafamıza etmemişlerdi o dönem. Transferleri söylemiyorum bile. Marek Heinz’s falan topçu sanardık