Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine cok baslilik problemleri var anladigim kadariyla

Birileri ilkay ile anlasiyor kulup adina,lequipe saglam bir kaynak buna dayanarak yaziyorum

Bir baskasi ise bu transferi simdilik istemiyor

Bjk’da samet aybaba/friedel/feyyaz ucar dan farkimiz kalmayacak

Abdullah kavukcu,maruf günes ve ibrahim hatipoglu

kemerburgaza gazeteci falan almayın haber de vermeyin hiçbiri haketmiyor hepsi palavracı

Şu islere 1 kişi bakmadıği sürece bu tip saçmaliklardan kurtulmak mümkun değil

Niye abi ben fanatik Galatasaraylıyım diyipte kel hocam çağırdı diye koşa koşa giden adamın yaptığı ayıp değilde yaşlı bir oyuncuya bonservis vermeyiz diyen adamın söylemimi ayıp gayette normal konuşmuş hakanda ilkayda bu kadar büyük Galatasaraylıysa alsınlar bonservislerini gelsinler yada 1 milyon Euro’ya oynasınlar bonservis verelim
Normal değil. Bu ifade sonrası İlkay hoş bulur mu bu açıklamayı? Bedava oynayacaksanız gelin madem GS'lisiniz desin oldu olacak, nedir bu Hakan ve İlkay'a karşı uçlarda yaşanan duygu anlamıyorum taraftarda. Suçları Gs'liyim demek heralde.

Üslup önemli, Kavukçu bu konularda biraz amatör kalıyor.

50 kere yazdım ama yine yazayım, bu takım 2 lider oyuncusunu kaybetti. İlkay bu boşluğu dolduracak full paket diyebileceğimiz topçu şu an.

Yurt disinda saglam kaynaklardan birisi paylasti ilkay’i

Suan icin gündemimizde yok diyorsa ve anlastigimiza dair haberler cikiyorsa belli ki bekletiyoruz

Kim icin veya ne icin bekletiyoruz

Ilkayi ilk yazan herif city e baya yakin bir kaynak bu arada yalan olmasi %0 ihtimal. 1 bile degil, lequipe/tanzi de kotu kaynak degil. Onun anlasildi ama engeller var dedigi de 1 tanesi istiyor digeri istemiyor mevzusu %90 çunku city bırakmaya okay. Ilkayla anlasmissin başka ne engeli olacak transferde.

İlkay mertens yerine, hakan da dayı yerine işte.
Bildiğin level atlatılıyor aslına bakarsan.
Ben leminadan çok sanki saranın olası bir sürpriz transferine hazırlık hamleleri gibi gördüm.
Sara 10'da oynayamıyor ama lemina stoperde oynayabiliyor.
Normal değil. Bu ifade sonrası İlkay hoş bulur mu bu açıklamayı? Bedava oynayacaksanız gelin madem GS'lisiniz desin oldu olacak, nedir bu Hakan ve İlkay'a karşı uçlarda yaşanan duygu anlamıyorum taraftarda. Suçları Gs'liyim demek heralde.

Üslup önemli, Kavukçu bu konularda biraz amatör kalıyor.

50 kere yazdım ama yine yazayım, bu takım 2 lider oyuncusunu kaybetti. İlkay bu boşluğu dolduracak full paket diyebileceğimiz topçu şu an.
Kavukçu nasıl üslupta amatör kalıyor.

Ilkayi ilk yazan herif city e baya yakin bir kaynak bu arada yalan olmasi %0 ihtimal. 1 bile degil, lequipe/tanzi de kotu kaynak degil. Onun anlasildi ama engeller var dedigi de 1 tanesi istiyor digeri istemiyor mevzusu %90 çunku city bırakmaya okay. Ilkayla anlasmissin başka ne engeli olacak transferde.
Haberde sozlesmeden soz ediyo .kulubuyle anlaşma mevzusu engel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt