Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.445
- 34.376
- 2.478
Medyamiz ates ediyor mubarek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan değil ilkay 2015 oncesindemi ne sectiydi milli takimi mesut gibi. O yuzden yerli sayiliyor mavi kart başka oda kalkti zaten galiba.Mavi kart mıydı neydi, o sebeptense kaçırmışım demektir.
Ben öyle şeyler soylemez dedim zaten.rodop söyledi dedikÖzür dileyin simdi bakalım iftira atanlar!
sana demıyorum dostumBen öyle şeyler soylemez dedim zaten.rodop söyledi dedik
Normal değil. Bu ifade sonrası İlkay hoş bulur mu bu açıklamayı? Bedava oynayacaksanız gelin madem GS'lisiniz desin oldu olacak, nedir bu Hakan ve İlkay'a karşı uçlarda yaşanan duygu anlamıyorum taraftarda. Suçları Gs'liyim demek heralde.Niye abi ben fanatik Galatasaraylıyım diyipte kel hocam çağırdı diye koşa koşa giden adamın yaptığı ayıp değilde yaşlı bir oyuncuya bonservis vermeyiz diyen adamın söylemimi ayıp gayette normal konuşmuş hakanda ilkayda bu kadar büyük Galatasaraylıysa alsınlar bonservislerini gelsinler yada 1 milyon Euro’ya oynasınlar bonservis verelim
Kavukçu nasıl üslupta amatör kalıyor.Normal değil. Bu ifade sonrası İlkay hoş bulur mu bu açıklamayı? Bedava oynayacaksanız gelin madem GS'lisiniz desin oldu olacak, nedir bu Hakan ve İlkay'a karşı uçlarda yaşanan duygu anlamıyorum taraftarda. Suçları Gs'liyim demek heralde.
Üslup önemli, Kavukçu bu konularda biraz amatör kalıyor.
50 kere yazdım ama yine yazayım, bu takım 2 lider oyuncusunu kaybetti. İlkay bu boşluğu dolduracak full paket diyebileceğimiz topçu şu an.
Haberde sozlesmeden soz ediyo .kulubuyle anlaşma mevzusu engelIlkayi ilk yazan herif city e baya yakin bir kaynak bu arada yalan olmasi %0 ihtimal. 1 bile degil, lequipe/tanzi de kotu kaynak degil. Onun anlasildi ama engeller var dedigi de 1 tanesi istiyor digeri istemiyor mevzusu %90 çunku city bırakmaya okay. Ilkayla anlasmissin başka ne engeli olacak transferde.
messiYurt disinda saglam kaynaklardan birisi paylasti ilkay’i
Suan icin gündemimizde yok diyorsa ve anlastigimiza dair haberler cikiyorsa belli ki bekletiyoruz
Kim icin veya ne icin bekletiyoruz