- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
Hakanı tek fatih hoca oynatabilir
buruk hakanı oynatamaz çapı yetmez!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakanı tek fatih hoca oynatabilir
buruk hakanı oynatamaz çapı yetmez!
Gelen pmyi okuyorum da cevap yazamıyorumBilgi ve farkındalık her zaman paraya dönüşür. Senin de müşteri olduğun bir alanda satış yapan kişi seni enayi ya da keriz görebilir. Önemli olan kişinin aldığından tatmin olması.
Ne diyoLions Hell yasaklı kaynak mı
İlginç bilgiler paylaşıyor
Joao Felix için Chelsea'ye teklif yapmışızNe diyo
Alma verme dengesinin olmadığı yerde beni bulamazsın SadrimGelen pmyi okuyorum da cevap yazamıyorum
İlişki koçu olarak @Kemal Özbaş ın durumuna neden el atmadın çocuk geçen kız tavlayamıyorum diyodu
Her şey para mı,kiminin parası kiminin laykı
cubuklu kotu de parcali da kotu.renkleri tek tek kullanırsan çeşit çok ama her ikisini aynı anda belirgin olarak kullanırsan en iyisi parçalı
çubuklu sarı kırmızı iğrenç mesela
Joao Felix için Chelsea'ye teklif yapmışız
Pardon teklif yapmayı düşündüğümüz için iletişime geçmişiz teklif yok daha
Lemina Afrika Kupası'na gidecekmiş o yüzden alternatif bakılıyormuş
Sağ bekte rota Fransa imiş
daha neler yok ki
bilgi deryası
@Adem Temir'de yalan olmaz rtaş. Adam üç yıldır Almanya'da yaşıyor. Çalhanoğlu'nun akrabalarını tanıyor ya da tanıdığının akrabası orası tam net değil. Hollanda'da büyümüşAfrika kupasi galiba bu sezon lig maclarina denk gelmiyor
Super kupa maclarinda olmaz lemina
Milano moda haftasına elbise mi tasarlıyoruz, forma dediğin basit olur zaten. Real madridinki de dümdüz beyaz forma ama gayet güzel meselacubuklu kotu de parcali da kotu.
Ekli dosyayı görüntüle 291409
bu guzel mi simdi? 4 yasindaki bir cocuk tarafindan cizilmis gibi.
Niye
Hakimi ve N.Mendes'e harcadığı paralara pişman mıdır PSG
Adnanım mesajlara görsel anlamda destekleyen eklemeler yapsan daha iyi anlarızMilano moda haftasına elbise mi tasarlıyoruz, forma dediğin basit olur zaten. Real madridinki de dümdüz beyaz forma ama gayet güzel mesela
Ciddi meseleleri görselsiz tartışmak gerek azizimAdnanım mesajlara görsel anlamda destekleyen eklemeler yapsan daha iyi anlarız![]()
Ama beklentiyi yükselttin Adnanım, fotomontajımCiddi meseleleri görselsiz tartışmak gerek azizim
sadelik baska bisey estetik baska bisey. formayi ortadan ikiye bolup yarisini sariya yarisini kirmiziya boyamak nedir. madrid'in duz beyaz formasi bence de gayet guzel zaten.Milano moda haftasına elbise mi tasarlıyoruz, forma dediğin basit olur zaten. Real madridinki de dümdüz beyaz forma ama gayet güzel mesela