Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikenin cirit attığı bir organizasyonGalatasaray forumunda Fenerbahçe marşı ile GSC Eurovision kazanıldı ey ahali
Yani çarşamba günü görüşmeler başlayacak olarak algıladım Umudum doğru muTansel: "Trabzonspor başkanı yarın Uğurcan'ı Türkiye'den kimseye vermeyeceğiz diye açıklama yapacakmış."
Barçanın da parçalı formaları var ve bence en güzelleri onlardı. Zevkler renkler meselesi ama bence bizim parçalı şahane ve estetik bir tasarım.sadelik baska bisey estetik baska bisey. formayi ortadan ikiye bolup yarisini sariya yarisini kirmiziya boyamak nedir. madrid'in duz beyaz formasi bence de gayet guzel zaten.
ne osimhen'i ne ugurcan'i alabildik. pöf.Tansel: "Trabzonspor başkanı yarın Uğurcan'ı Türkiye'den kimseye vermeyeceğiz diye açıklama yapacakmış."
tarafsız bakamıyorsun. neyse taraftarlık böyle bişey.Barçanın da parçalı formaları var ve bence en güzelleri onlardı. Zevkler renkler meselesi ama bence bizim parçalı şahane ve estetik bir tasarım.
Tam olmayan parçalı vardı bir de o daha felaketti arka tarafitarafsız bakamıyorsun. neyse taraftarlık böyle bişey.
Kemalim radyon çalışmaya mı başladıKulislerde yılın forum olayı yaşandı haberiniz yok
Niye bakamayayım. Bir sürü forma tasarımımız var içlerinden en çok parçalıyı beğeniyorum. Dünyanın dört bir yanından yabancıları gs parçalı forması ile görmemiz boşa değil. Güzel bir tasarımtarafsız bakamıyorsun. neyse taraftarlık böyle bişey.
Kontenjan açmak istiyorlar herhalKaleyi ucuza cozmeye calisiyoruz o zaman.
Ugurcan hic guven vermiyor bana ama yav