Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.947
- 11.428
- 1.223
Sesi açalım ;
Bu maçı kafede izlemiştim maçtan sonra kendimi kaybettiğim doğrudur

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sesi açalım ;
Doğru İzmirli olarak iskenderunda acemilik yaptım tespit doğruiskenderunda askerlik yaptım
kızları izmirle yarışır
En azından yedek sağ bek taha şahin olmalısağ bek ile ilgili haberler de bıçak gibi kesildi. yeni sağ bek kim ola acaba?
Messi miamiden kalkıpda çöle gitmez reisMessi Arabistan’a ok verirse Al Hilal ona girecekmiş. İkna çalışmalarına Arap fonu başlamış. Al Nassr-Al Hilal’de Ronaldo-Messi rekabeti yaratma düşüncesine gittiler
Orkun overrated bir futbolcu
Yönetimle ne alakası var adam karar veremiyor haliyle bekliyoruz, beklemesek başka adam alsak keşke bekleseydik bak hiçbir yere gidemedi olacakTransfer donemi baslarken, en kotu senaryonun, Osimhen’in durumunun suruncemede kalmasi olacagini dusunuyodum. Malesef en kotusu oluyo. Bu beceriksiz yonetim hicbir onlem almaz ve sezona Icardi’nin futbola dobebilmesi icin duaci olarak baslariz. Osimhen’de bir an once nereye imza atiyosa atmali.
Orkun'un 20-30 milyon bonservis verilecek seviye adam olduğunu düşünmüyorum. Hakan'da o paraları etmez ama Hakan'ı Orkun'a tercih ederim.neden
hakan çalhanoğlu?
An itibariyle geç olan bir şey yok, eleme oynamıyoruz. Temmuz sonu bile gelse sorun değil. Geçtiğimiz 3 sene ağustos sonu yaptık transferleri.Osimhen'i beklemeyelim, hamlelerimizi çok geç olmadan yapalım.
Teşekkürler üstadım.Al Hilal’in bir total bütçesi var. En büyüğünü Messi almış olacak böyle bir şey olursa. Osi defteri kapanır yani, teklif falan artıramazlar ama Messi kolay ikna olmaz oraya. ABD’ye giderken 1 milyarı reddetmişti, şimdi ondan daha yaşlı.
Sorloth 30 yaş üstü en az 25 de bonservis ister atletico bence iki taksitte 40 milyona hojlund çekebiliriz ben bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum hem bizde hemşehriside var bence gelirOsimhen belliki gelmeyecek biz shorlothe gidelim
Yabancı kanat olarak alkmardaki ernest poku olabilir 2004 doğumlu bence barışın yerini doldurur güçlü atlet hızlıŞu an elimizde Barış- Yunus- Sallai- Sane- Kutucu olarak 5 kanat var. Bunlar arasında 1-2 gitmeden ekstra kanat almak saçma olur. Barış giderse de oraya ya Eren Dinkci yada 2003 sonrası doğmuş bir yabancı kanat gelmesi doğru olacaktır. O yüzden Sanco, Sterling gibi öneriler gereksiz biz o hakkı Sane'den yana kullandık diye düşünüyorum.
Bende önce onu derimde mancester birakmayacak sanirimSorloth 30 yaş üstü en az 25 de bonservis ister atletico bence iki taksitte 40 milyona hojlund çekebiliriz ben bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum hem bizde hemşehriside var bence gelir
Edit 29 Muş ama genede hojlund derim