Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay free
Ozan kabak kiralık free
Aral şimşir 8
Taha şahin 3

Bunlar belli seviye alınabilecek iyi yerli oyuncular

Bunların dışında sancho felix gibi türkiyeye düşebilecek iyi nispeten genç oyuncular almalıyız

Transfer donemi baslarken, en kotu senaryonun, Osimhen’in durumunun suruncemede kalmasi olacagini dusunuyodum. Malesef en kotusu oluyo. Bu beceriksiz yonetim hicbir onlem almaz ve sezona Icardi’nin futbola dobebilmesi icin duaci olarak baslariz. Osimhen’de bir an once nereye imza atiyosa atmali.
Yönetimle ne alakası var adam karar veremiyor haliyle bekliyoruz, beklemesek başka adam alsak keşke bekleseydik bak hiçbir yere gidemedi olacak

Osimhen belli bi tarihe kadar sure istedi belli ki,nihai kararı da yakındır

Osimhen'i beklemeyelim, hamlelerimizi çok geç olmadan yapalım.
An itibariyle geç olan bir şey yok, eleme oynamıyoruz. Temmuz sonu bile gelse sorun değil. Geçtiğimiz 3 sene ağustos sonu yaptık transferleri.
Erken alacağız diye kötü oyuncu almaya gerek yok.

Hiç oyuncu almamak>kötü oyuncu almak

Al Hilal’in bir total bütçesi var. En büyüğünü Messi almış olacak böyle bir şey olursa. Osi defteri kapanır yani, teklif falan artıramazlar ama Messi kolay ikna olmaz oraya. ABD’ye giderken 1 milyarı reddetmişti, şimdi ondan daha yaşlı.
Teşekkürler üstadım.

şükür, bunların da bütçesinin bir sınırı varmış.

Osimhen belliki gelmeyecek biz shorlothe gidelim
Sorloth 30 yaş üstü en az 25 de bonservis ister atletico bence iki taksitte 40 milyona hojlund çekebiliriz ben bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum hem bizde hemşehriside var bence gelir

Edit 29 Muş ama genede hojlund derim

Tzolakis
Semedo Davinson Alexsandro Eren
Hakan
Torreira Lemina
Barış Osimhen Sane

Kurabilirsek çok güzel kadro olur ön taraf baya pres gücü yüksek bir ekip oluruz

Şu an elimizde Barış- Yunus- Sallai- Sane- Kutucu olarak 5 kanat var. Bunlar arasında 1-2 gitmeden ekstra kanat almak saçma olur. Barış giderse de oraya ya Eren Dinkci yada 2003 sonrası doğmuş bir yabancı kanat gelmesi doğru olacaktır. O yüzden Sanco, Sterling gibi öneriler gereksiz biz o hakkı Sane'den yana kullandık diye düşünüyorum.

Şu an elimizde Barış- Yunus- Sallai- Sane- Kutucu olarak 5 kanat var. Bunlar arasında 1-2 gitmeden ekstra kanat almak saçma olur. Barış giderse de oraya ya Eren Dinkci yada 2003 sonrası doğmuş bir yabancı kanat gelmesi doğru olacaktır. O yüzden Sanco, Sterling gibi öneriler gereksiz biz o hakkı Sane'den yana kullandık diye düşünüyorum.
Yabancı kanat olarak alkmardaki ernest poku olabilir 2004 doğumlu bence barışın yerini doldurur güçlü atlet hızlı

Sorloth 30 yaş üstü en az 25 de bonservis ister atletico bence iki taksitte 40 milyona hojlund çekebiliriz ben bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum hem bizde hemşehriside var bence gelir

Edit 29 Muş ama genede hojlund derim
Bende önce onu derimde mancester birakmayacak sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt