Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla senin gibi düşünenler için diyecek lafım yok.Seni az çok biliyorum sen hiçbirşeyden memnun olmayan habire eleştirren memnun olmayan birisin o yüzden klop gelse memnun olmazsın sen
bana iftira atacağına dediğime cevap verebilirdin hiç öyle memnuniyetsiz bir durumum da yok ben sana somut bir şey atıyorum konuyu durduk yere bana çekiyorsun o sebeple zaten daha ilerletmeye gerek yok benim öyle biri olduğumu düşünüyorsan cevap yazmasaydın o zaman kendi kendime takılırdım

Al iste

Suudi Arabistan'ın en çok para harcayan kulüplerinden biri olan Al Nassr'da Okan Buruk'a önerilecek maaş teklifi, şu ana kadar kazandıklarının neredeyse 10 katı olacak. Henüz resmi teklif yapmayan Al Nassr, ilerleyen günlerde Okan Buruk ile görüşecek
Bu arapları malum herif üzerimize salmış olmasın. Erden timuru göndertti olmadı, sıra okan'da

üç sene boyunca napoliye 25 mio bons vereceğiz. Krediyle araba ev almak gibi bir olay olacak. Zaten sponsorları da var maaş kısmında. Abartıldığı gibi imkansız iş değil. Ama değer mi işte. Ne kadar fiyat kırdırabilirsek iyidir. Sakatlanmazsa değer yani bu hamle. O riski alabilir miyiz peki alınabilir yani.

Osimhenle calhanoglu da alakasız.osimheni sponsorlar alacak.

Sacmasapan haberler

Adı anilmaması gereken tarih dönüp dolaşıp bana girecek.osimhen AZ GOSTER UCUNDAN ASLANIM gelişini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt