- 2 Temmuz 2011
- 132.484
- 55.474
- 5.338
Abi hani o tarihi yasakladın ya @Keramettin TANRIVERDİ adı anılmaması gereken olarak bahsedebilir miyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla millet zannediyorki marjinal olmak için Okan Buruk eleştiriliyor. Ya adam fiyat performans olarak rezalet durumda. En büyük avrupa başarımız Bayern'e yenilmekti heralde. 2 sene falan ne oynadık geyiği yaptılar.Ekli dosyayı görüntüle 291963
okan hocamın cevabı bu olur en fazla.Fatih hoca parasızlıktan beleş yerlileri falan toplayıp duruyordu sürekli.Okan hoca sadece beklere 60m falan gömdü eren hariç fayda aldığı da yok
İmparatora iyi bir kadroyla the last dance borcumuz var. Simdi tam zamanı.Kuzen yapma
3 sene sonra 1 sene kontratı kalır ve isteyen kulüp en fazla 25-30 teklif eder bu defa. Maaş olarak yine anlaşamazlar Osimhen'le ve bizde devam edermanyak paralar
Osimhen icin deger ama.
3 sene iyi performans gösterse hala saglam bir bonservis karsiligi satmak mümkün olur.
al nassr, çölü terk etmeden sayın imparatora bize uygun bildiğin iyi bir hoca var mı diye sormuş gibi gözüküyor.
ya bir de anlamadığım fikir belirtince de hemen bir karşı tarafı eleştirmeler oluyor sebepsiz yere ben fikir söylüyorum neden olduğunu da söylüyorum yani karşı olarak yine futbol içinden bir şeyler söylersin okey onun üstüne tartışırız da hocayı,başkanı yada bir oyuncuyu beğenmemek doğal bir durum gayet bunu absürt bir şeymiş gibi düşünüp konuyu bırakıp kişiye saldırmanın manasını da anlamıyorum herkes fikir belirtiyor yani.Tarihin bütçesi varken avrupada saçma sapan takımlara elenmeyi kabul etmiyorum yani söylüyorum bunu.Valla millet zannediyorki marjinal olmak için Okan Buruk eleştiriliyor. Ya adam fiyat performans olarak rezalet durumda. En büyük avrupa başarımız Bayern'e yenilmekti heralde. 2 sene falan ne oynadık geyiği yaptılar.
Daha önce avrupa rezaletletleri tonla yaşadık, ama istikrarlı olarak isimsiz takımlara bu kadar yenilen hoca görmedim.
Avrupa Ligini düşün ilk 8 garantiydi neredeyse, Okan Buruk millete umut dağıtıyor, format çok iyi Türk takımları şampiyonluk düşünmeli falan diye. Sonra bir bakıyorsun kafasına 7/24 bomba yağan, part time futbol oynayan falan köy takımlarına puan veriyor. Bunları yenmek için bi zahmet tam kadro aramayın ya, bu maçların bahanesi yok. 11-8 olsan yeneceksin. Avrupalı bu maçları averaj için kullanıyor. Young boys'u zaten saymaya gerek yok..
Şu şekilde pusudayız biz temsili yav
bu yavuşak al-arabiler bu gidişle dursun başkana bile teklif yapacak
Hayattan aldığın keyfin çeyregini akşam şöyle bir konusma yaparim
avrupa konusunda hemfikirim seninle ama sırf avrupada istenilen sonuçları alamadı diye başarılarını gözardı edemeyiz.3 sene dir biribirinden rezil zirve bu yıldı her türlü kayrılmayla iteklenen ,göz göre desteklenen sadece fedarasyonla değil hakemlerle ve satılmış medyayla özellikle ERden Başkan gittikten sonra tek başına mücade etti Okan hoca ve bu ligte en büyük rakibini paçavraya çevirip şampiyn oldu.Şuan en çok şükrettiğim şeylerden biri Fatih Hoca ilk yılında ilk derbisinde hemde Ali Sami Yende febeden 4 gol yiyip 4 0 kaybetmiştik maçı eğer şuan ki sanal ortam o zaman bu kadar güçlü olsaydı ne 4 sene üst üste şampiyonluk kazanırdık ne de avrupa kupasıbana iftira atacağına dediğime cevap verebilirdin hiç öyle memnuniyetsiz bir durumum da yok ben sana somut bir şey atıyorum konuyu durduk yere bana çekiyorsun o sebeple zaten daha ilerletmeye gerek yok benim öyle biri olduğumu düşünüyorsan cevap yazmasaydın o zaman kendi kendime takılırdım