Hamdi Coban
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.171
- 1.386
- 998
... nöbetikocaeli maçındaki michael skibbe gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
... nöbetikocaeli maçındaki michael skibbe gibi nöbet
Baba tam Eylül transferi, istediğimiz gibi bir 10 numara bulamazsak, menajerler haberi salmıştırYav yok nerden çıkardın onu
Vaybe Arsenal maçı öncesi kocaeliyle oynamıştık maçtaydım marcio show yapmıştıkocaeli maçındaki michael skibbe gibi nöbet
Fenerbahçe nin bütün hocaları onun bunun çocuğu olabilirmi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ramsdale hadi aslanım gel aslanım naz etme koçum
Ramsdale hadi aslanım gel aslanım naz etme koçum
ayıbeddin çöp 1 sporcu değilnie istiyon çöpsdale'i ağbi
ayıbeddin çöp 1 sporcu değil
cüzi bir bedele opsiyonlu kiralanır
DK senesi olduğu için iyi performans verecektir, MT kadrosuna girmek için
tutmazsa kiralık olduğu için sıkıntı olmaz
neticesinde OSIMHEN için daha çok bütçe kalır elde
Ne naz edecek yaw Ali Stone
biz naz ederiz en fazl.
Statta nasıl zarar ettiler kaç kombine sattılar ki bunlar?Ertuğrul Doğan: “Geçtiğimiz sene sadece stadyumdan 5 milyon Euro zarar ettik. Bilet satışları, elektrik ve kira giderlerini topladığımızda zarardayız. İlçelere gideceğim, sokakta kim varsa onlarla konuşacağım, desteğe çağıracağım. Sokakta kim varsa kombine aldıracağım. Bu bütçeyle içeride kenetlenerek savaşacağım.”
Uğurcan Çakır ile ilgili soruya yanıt veren Doğan, “Uğurcan Çakır için bize ne yurt içinden ne de yurt dışından resmi bir teklif gelmedi. Uğurcan ‘Ben gitmek istiyorum’ demediği sürece kariyerinin sonuna kadar Trabzonspor’da oynamasını istiyorum” dedi.
Onuachu transferine de değinen Doğan, “Onuachu konusunda bitmek bilmeyen istekleri var. 8 milyon Euro vermem. Trabzonspor’un bu şekilde verecek parası yok. 6 milyon Euro teklif verdik, süreç devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Fransa’da olduğunu belirten Başkan, Boga ve Wooh transferlerinde de önemli gelişmeler yaşandığını belirtti. “Wooh transferinde sona geldik, yakın zamanda bir gelişme olur. Boga için 15 milyon Euro üzerinde beklenti var. Teklif verdik, beklemeye geçtik” diye konuştu.
O tarz bir kaleci mümkün değil bence bununda nedeni farkında olmadıklarından dolayı değil daha çok bonservisi Osimhene düşünüyoruz o olmazsa da direk kaleciye yüklü bonservis zannetmiyorum.yanıbaşımızda tzolakis gibi bir olgu durur iken başka kaleci arayanları kınayalım
Çizgi kalecisi daha çok bize libero lazım. Hatta Ramsdale de çizgi kalecisi gibi duruyorPaok’un kaleci gelir bu gidişle bir ara haberler çıktı anlaşıldı ama bekletiliyor diye
O tarz bir kaleci mümkün değil bence bununda nedeni farkında olmadıklarından dolayı değil daha çok bonservisi Osimhene düşünüyoruz o olmazsa da direk kaleciye yüklü bonservis zannetmiyorum.