Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.348
- 18.527
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En lüks mekan neresiymiş
Ulan en lüks mekan diyorsun sorunca da bilmiyorum diyorsunBilmiyorum onu demedi sadece luks mekanda yemek yendi dedi
akilli is falan yapiiyor gs yonetimi falan diyorlar simdi
Beni 25 günlüğüne paketlemene 2 gün kaldı.temmuza kadar gel uzat mühleti canım.yeniay bu,etkisi 1 hafta sürüyorVermiyorlar olm Tzolakis’i
Manyak onların başkanı
Yunanlar ciddi bir yükseliş ve oyuncu geliştirme dönemindeler, böyle adamları salmazlar kolay kolay. Brighton'ın diğer çocuğu kaça aldığı ortadaBir yolunu bulmak gerekiyor
Kaan ayhan bizi kaç defa daha yakacak Avrupa hiç izlemiyonuz mu
Osayi cuk oturur, yanında davidson önünde sane
25inde atarsam 25 günBeni 25 günlüğüne paketlemene 2 gün kaldı.temmuza kadar gel uzat mühleti canım.yeniay bu,etkisi 1 hafta sürüyor
Adamı manu ve atletico maçlarında izledim kaandan 10 gömlek falan daha iyi defans yapıyor. Kaan gibi seni yakmaz rahat olOsayi ligde tutunamıyor. Şampiyonlar Liginde en azından Kaan defansta daha iyi. Burada ifade etmeye çalıştığım eldekilerden daha kötü alternatif olduğunu vurgulamaktı Osayinin.
Hayır,bu haksızlık.sonra beddua ederim ve telef olursunuz nobette25inde atarsam 25 gün
26sı 50 gün
27si 75 gün
28i 100 gün
1 temmuz 1000 gün
sen seç
Oraya artık net bir isim şart. Sallai, Frankowski vs orası zaten çok kalabalıkAdamı manu ve atletico maçlarında izledim kaandan 10 gömlek falan daha iyi defans yapıyor. Kaan gibi seni yakmaz rahat ol
osimhen olmuyorNe demişler özet pls
Böyle tehdit falan edersen hepsi 2 katına çıkarHayır,bu haksızlık.sonra beddua ederim ve telef olursunuz nobette
6 gün sabret
18k ortalamaya oynamışlar. Fena değil aslındaStatta nasıl zarar ettiler kaç kombine sattılar ki bunlar?
Londra NusretEn lüks mekan neresiymiş
Ne tehditi,latife yapıyorum.korkma benden sakın abiBöyle tehdit falan edersen hepsi 2 katına çıkar
1 aydır 25 haziran diyorsun, uyardım o kadar
Beni 25 günlüğüne paketlemene 2 gün kaldı.temmuza kadar gel uzat mühleti canım.yeniay bu,etkisi 1 hafta sürüyor
Yav eğlencesine yazıyoruz herif ceza verem diyo.11 haziranı cinci meral tutturabilir miydi senceceza alma
alo