Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000038350.webp
Şükürler olsun bugünlerime
Halim keyfim yerinde
Son söz sende
İstemesen de
Karşındayım işte

Aşkımı itiraf ediyorum
İster sev ister sevme
Cümle alem duysun söylüyorum
Ama, ona buna rezil etme
tenor.gif

Juventus'un kadroda düşünmediği futbolcular:

- Dusan Vlahovic
- Arkadiusz Milik
- Nico Gonzalez
- Samuel Mbangula
- Timothy Weah
- Douglas Luiz
- Filip Kostic
- Lloyd Kelly
- Daniele Rugani
- Mattia Perin

(Calciomercato)

Cek bi weah

Juventus'un kadroda düşünmediği futbolcular:

- Dusan Vlahovic
- Arkadiusz Milik
- Nico Gonzalez
- Samuel Mbangula
- Timothy Weah
- Douglas Luiz
- Filip Kostic
- Lloyd Kelly
- Daniele Rugani
- Mattia Perin

(Calciomercato)

Cek bi weah

her sene juventusla ilgili çıkıyo böyle haber sonra 1 tanesi gidiyo

Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci:

“Galatasaray ve Fenerbahçe iddiaları gerçek. Ama başkanın ona bir sözü var. Avrupa'da iyi bir ortam yakalarsa sözü var.

Bana göre, Trabzonlu bir çocuğu böyle bir simgede hale gelmiş bir futbolcuyu Türkiye'de rakiplerine vermek bana zul gelir.

Ama bir yerde de Trabzonspor'un hamleler yapması gerektiği ortamda çok iyi paralarla çok şeyler düşünülebilir.”

Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci:

“Galatasaray ve Fenerbahçe iddiaları gerçek. Ama başkanın ona bir sözü var. Avrupa'da iyi bir ortam yakalarsa sözü var.

Bana göre, Trabzonlu bir çocuğu böyle bir simgede hale gelmiş bir futbolcuyu Türkiye'de rakiplerine vermek bana zul gelir.

Ama bir yerde de Trabzonspor'un hamleler yapması gerektiği ortamda çok iyi paralarla çok şeyler düşünülebilir.”

meali: ifbye gidecekmi demis

Trabzonspor Y.K Danışmanı Ali Kemal Denizci: “Uğurcan’ın rakiplerimize gitmesi insanlar üstünde büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor.

12-13’ler çok küçük rakamlar bana göre. Bu işlerin (Galatasaray,Fenerbahçe) ne olacağı belli olmaz. Fenerbahçe, Uğurcan’a daha istekli bakıyor bana göre. Saman altından su yürütme hikayesi olabilir.”

Öde Lucumi için 28 milyon serbest kalma bedelini
Öde Osimhen için 75 milyon serbest kalma bedelini
Ver İlkay'a yıllık 6+2 imza parası
Ver Ter Stegen'e yıllık 8

Ne yapacağız kardeşim parayı mezara mı götüreceğiz? Gömelim şu fbyi tarihe, kulübü kapatsınlar.

Lewandowski muhabbeti görüyorum. Şuna kalıbımı basarım ki İcardi'nin bitiriciliği 1 basamak daha üsttedir ancak Lewa bu yaşında kemik gibi adam beyler. Mesela Osterwolde gelip yıkmaya çalışırsa Lewa omzunu eline verir geri gönderir.

Ts 1 aydır taraftarı yavaş yavaş alıştırıyor Uğurcan'ın Fb transferi için. Dün başkanları konuştu, bugün başkası.

Midesizler, aptallar. Nasıl bir camia bunlar sökemiyorum. Komple Trabzon halkında sorun var gibi. Kupasını çalırsın, dayak atarsın, kaptanlarının anasına söversin, şike yaptı Gs'ye yattı dersin, sorunca İst takımları bizim için aynı kardeşim derler.

Nevzat haber yaptı diye formasını storedan alırsınız anca diye bize gönderme paylaşımı yapanlara bak hele.

Ts 1 aydır taraftarı yavaş yavaş alıştırıyor Uğurcan'ın Fb transferi için. Dün başkanları konuştu, bugün başkası.

Midesizler, aptallar. Nasıl bir camia bunlar sökemiyorum. Komple Trabzon halkında sorun var gibi. Kupasını çalırsın, dayak atarsın, kaptanlarının anasına söversin, şike yaptı Gs'ye yattı dersin, sorunca İst takımları bizim için aynı kardeşim derler.

Nevzat haber yaptı diye formasını storedan alırsınız anca diye bize gönderme paylaşımı yapanlara bak hele.

Trabzonun bu ligde 3 gorevi var bizim icin.

1. En iyi oyuncularina bize ucuza vermek
2. Ifbden puanlar almak ve bize destek olmak
3. ifbye saha disine itip, mental hasar birakmak

baska da vasfi yok bunlarin bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt