- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Halim keyfim yerinde
Son söz sende
İstemesen de
Karşındayım işte
Aşkımı itiraf ediyorum
İster sev ister sevme
Cümle alem duysun söylüyorum
Ama, ona buna rezil etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juventus'un kadroda düşünmediği futbolcular:
- Dusan Vlahovic
- Arkadiusz Milik
- Nico Gonzalez
- Samuel Mbangula
- Timothy Weah
- Douglas Luiz
- Filip Kostic
- Lloyd Kelly
- Daniele Rugani
- Mattia Perin
(Calciomercato)
Cek bi weah
Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci:
“Galatasaray ve Fenerbahçe iddiaları gerçek. Ama başkanın ona bir sözü var. Avrupa'da iyi bir ortam yakalarsa sözü var.
Bana göre, Trabzonlu bir çocuğu böyle bir simgede hale gelmiş bir futbolcuyu Türkiye'de rakiplerine vermek bana zul gelir.
Ama bir yerde de Trabzonspor'un hamleler yapması gerektiği ortamda çok iyi paralarla çok şeyler düşünülebilir.”
12-13’e fb’de demişmeali: ifbye gidecekmi demis
Ben de sana subliminal mesaj olsun diye bir sonraki eurovisiona şu şarkıyla katılmaz mıyımSizle Okan konuşacağıma Eurovision’da müzik konuşmaya başladım. Bklamanın küçük görmenin eleştiri olduğunu iddia etmek de saçmalığın daniskası.![]()
Yalanişko
Ben de sana subliminal mesaj olsun diye bir sonraki eurovisiona şu şarkıyla katılmaz mıyım
Ts 1 aydır taraftarı yavaş yavaş alıştırıyor Uğurcan'ın Fb transferi için. Dün başkanları konuştu, bugün başkası.
Midesizler, aptallar. Nasıl bir camia bunlar sökemiyorum. Komple Trabzon halkında sorun var gibi. Kupasını çalırsın, dayak atarsın, kaptanlarının anasına söversin, şike yaptı Gs'ye yattı dersin, sorunca İst takımları bizim için aynı kardeşim derler.
Nevzat haber yaptı diye formasını storedan alırsınız anca diye bize gönderme paylaşımı yapanlara bak hele.