Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ts 1 aydır taraftarı yavaş yavaş alıştırıyor Uğurcan'ın Fb transferi için. Dün başkanları konuştu, bugün başkası.

Midesizler, aptallar. Nasıl bir camia bunlar sökemiyorum. Komple Trabzon halkında sorun var gibi. Kupasını çalırsın, dayak atarsın, kaptanlarının anasına söversin, şike yaptı Gs'ye yattı dersin, sorunca İst takımları bizim için aynı kardeşim derler.

Nevzat haber yaptı diye formasını storedan alırsınız anca diye bize gönderme paylaşımı yapanlara bak hele.
eee işte günümüz deveye dikenin yarandığı devirde malesef

Trabzonun bu ligde 3 gorevi var bizim icin.

1. En iyi oyuncularina bize ucuza vermek
2. Ifbden puanlar almak ve bize destek olmak
3. ifbye saha disine itip, mental hasar birakmak

baska da vasfi yok bunlarin bana gore
bunları dedikçe daha çok dellenip fb sempatisi besleyip bize kinleniyorlar yav boşverelim. mide sahibi olsunlar yeter.

başkanları olacak o herif sezon başında k.birliği toplantısında koç ne isterse lehine oy atıyordu, şimdi de çıkıp diyemiyor ki bizim fb'ye verecek kaptanımız yok.

uğurcan transferinde muhtemelen biz yokuzdur bile şu an. sırf iki takımı da katıyorlar ki fark yok imajı çizsinler.

Yahu Ugurcanı ifb ye mis gibim çakacaklar, daha ne istiyonuz. 15-20 ye bizim Hatibe okuturlardı. Allah korudu. Üzerine 3-5 verir en iiyisini alır geliriz. En kötü Yarı fiyatından aza Berke var ve eşdeğer sayılır. Net söylüyorum İrfancan bu Uğurcanı keser. Bu kadar salak bi rakibe mis gibim çakacaklar işte, ses etmeyin, gaza maza gelir bizimkiler ve yüzyılın kazığını yeriz.

bunları dedikçe daha çok dellenip fb sempatisi besleyip bize kinleniyorlar yav boşverelim. mide sahibi olsunlar yeter.

başkanları olacak o herif sezon başında k.birliği toplantısında koç ne isterse lehine oy atıyordu, şimdi de çıkıp diyemiyor ki bizim fb'ye verecek kaptanımız yok.

uğurcan transferinde muhtemelen biz yokuzdur bile şu an. sırf iki takımı da katıyorlar ki fark yok imajı çizsinler.

Ugurcani ben begenmiyorum, ayaklari rezalet. sadece iyi bir cizgi kalecisi, ve top sezonu 1 kere samp yapti, bu sezon lesti mesela.

Bize yerli turk kaleciler uymuyor, en iyi yabanciya getirmemiz lazim.

Ts de berkeyi alir ozaman.

O degilde ne oluyor bu sezon böyke bizle fenere? Her felen gidene 10 milyon maas teklif ediliyor, ne ara arap takimi olduk?

Uğurcan ı severim de yazık olur burada ona…

berkeyi de ts alsın bu çöplerden kurtulalım günay ikisinden de iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt