- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
İstiklaldeki storu yakan Gorilzondan beklediğimiz tip karaktersizliklere şahit olmaktayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuestaya 8 teklif geldi diyolar inanmıyorum
eee işte günümüz deveye dikenin yarandığı devirde malesefTs 1 aydır taraftarı yavaş yavaş alıştırıyor Uğurcan'ın Fb transferi için. Dün başkanları konuştu, bugün başkası.
Midesizler, aptallar. Nasıl bir camia bunlar sökemiyorum. Komple Trabzon halkında sorun var gibi. Kupasını çalırsın, dayak atarsın, kaptanlarının anasına söversin, şike yaptı Gs'ye yattı dersin, sorunca İst takımları bizim için aynı kardeşim derler.
Nevzat haber yaptı diye formasını storedan alırsınız anca diye bize gönderme paylaşımı yapanlara bak hele.
Motzfield
bunları dedikçe daha çok dellenip fb sempatisi besleyip bize kinleniyorlar yav boşverelim. mide sahibi olsunlar yeter.Trabzonun bu ligde 3 gorevi var bizim icin.
1. En iyi oyuncularina bize ucuza vermek
2. Ifbden puanlar almak ve bize destek olmak
3. ifbye saha disine itip, mental hasar birakmak
baska da vasfi yok bunlarin bana gore
hakkaten öyle.eee işte günümüz deveye dikenin yarandığı devirde malesef
bunları dedikçe daha çok dellenip fb sempatisi besleyip bize kinleniyorlar yav boşverelim. mide sahibi olsunlar yeter.
başkanları olacak o herif sezon başında k.birliği toplantısında koç ne isterse lehine oy atıyordu, şimdi de çıkıp diyemiyor ki bizim fb'ye verecek kaptanımız yok.
uğurcan transferinde muhtemelen biz yokuzdur bile şu an. sırf iki takımı da katıyorlar ki fark yok imajı çizsinler.