Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına bırakın osimhen sevdasını gidin şu hojlundu alın yav 30-40 a biter çok genç daha uzun süre götürür

Hiç mi karakteriniz yok, yalan yazmak bu kadar kolay mı

Biri de Leao yazmış Allah akıl fikir versin.

Bugün Osimhen ok dese onun bonservisini bile nasıl ödeyeceğimiz muallak

30 m euro ödeyip BBden çıkamıyoruz hala faiz ödüyoruz ama 100 kağıtlık adamları alıcaz he yav

++ Günay 10 maç kaleye geçse bir ton defosu görülür muhtemelen

Uğurcan da tamamen yüz eskimesi hikayesi, Eren gelmeden önce verilen tepkilerle aynı

Trabzon’da oynamanın ne kadar zor bir şey olduğu ortada.

Uğurcan’ın aklı varsa artık gitsin yurtdışına.

İsak mı.? Ulan hiç utanmadın mı şunu yazarken.? Sabah sabah mazot mu içtin. ?

Kaleye Uğurcan gelmezse ŞL’yi kazanıyoruz ama Uğurcan gelirse çeyrekte eleneceğiz

Yorumlardan anladığım bu

Türk’ü Türk’ten başka bu kadar küçümseyen yoktur samimi söylüyorum.

Uğurcan taş gibi kaleci. Elbette top tier değil ama bir alt seviyesi ve yerli.

Büyük Bonservisler sadece çok garanti oyunculara verilmeli. Biz 20 milyon Euro’ya genç yetenek satın alamayız.

10-15-20 bandında para vereceğimiz adamın ne vereceği belli olmalı ve direkt fark yaratmalı. Yani geldi takımın bir parçası oldu değil, takımı direkt bir basamak üste çıkartmalı

++ Günay 10 maç kaleye geçse bir ton defosu görülür muhtemelen

Uğurcan da tamamen yüz eskimesi hikayesi, Eren gelmeden önce verilen tepkilerle aynı

Trabzon’da oynamanın ne kadar zor bir şey olduğu ortada.

Uğurcan’ın aklı varsa artık gitsin yurtdışına.
Günay konusuna katılıyorum.

Uğurcan transferini ise bir çok açıdan doğru bulmuyorum.

Öncelikle (olursa) işin maddi boyutu (büyük camialar arası transferi olacağı için) muhtemelen oyuncunun ederinden hayli yüksek olacaktır.

Kalecilik meziyetlerini değerlendirecek kadar kaleciden anlamam, orasını geçiyorum.

Diğer bir konu ise camia geçişi. Trabzon'da oynamak ne kadar zorsa, büyük camia geçişi yaparak oynayacak olmak da bir o kadar zor. Çok güçlü mental ister.

Berke için de (söylentiler çıktığında) aynısını düşünüyordum.

Kale gibi önemli bir mevkide böyle bir riske gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ha adamı alırız, güçlü durur, katkı verir, o işin sonucu. Ben bu noktada yanlış tercih olabileceğini düşünüyorum.

Günay konusuna katılıyorum. .

Uğurcan'ın ise bahsi geçen rakamlara alınmasını bir çok açıdan doğru bulmuyorum.

Kalecilik meziyetlerini değerlendirecek kadar kaleciden anlamam, orasını geçiyorum.

Trabzon'da oynamak ne kadar zorsa, büyük camia geçişi yaparak oynayacak olmak da bir o kadar zor. Çok güçlü mental ister.

Berke için de (söylentiler çıktığında) aynısını düşünüyordum.

Kale gibi önemli bir mevkide böyle bir riske gerek olduğunu düşünmüyorum.

Trabzon’da oynamak zaman zaman burada oynamaktan dahi daha zor renktaş emin olabilirsin.

Hayatınızın kısa bir bölümünü Trabzon’da yaşayarak geçirmeniz yeterli bunu anlamak için. Maç kaybettiklerinde neredeyse benzin istasyonundaki pompacıdan bile benzin alırken trip yiyorsun,

30 m euro ödeyip BBden çıkamıyoruz hala faiz ödüyoruz ama 100 kağıtlık adamları alıcaz he yav

galatasaray yönetimi isak'tan olumsuz haber gelmesi durumunda manchester city'den erling haaland'ı alacak :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

osimhen kiralık geldi diye bütün dünya yıldızlarının kapımızın önünde yattığını düşünüyor bunlar herhalde!!

Trabzon’da oynamak zaman zaman burada oynamaktan dahi daha zor renktaş emin olabilirsin.

Hayatınızın kısa bir bölümünü Trabzon’da yaşayarak geçirmeniz yeterli bunu anlamak için. Maç kaybettiklerinde neredeyse benzin istasyonundaki pompacıdan bile benzin alırken trip yiyorsun,
Direkt burada oynamaktan bahsetmiyorum. Büyük camia geçişi yapmak oyuncuya ekstra mental yük getirecektir. Bundan bahsediyorum.

Kale gibi önemli bir mevki için göz göre göre böyle bir riske gerek yok bence.

Volkan Kılıç yasak kaynak değil mi? Niye canını sıkıyorsun admin

Direkt burada oynamaktan bahsetmiyorum. Büyük camia geçişi yapmak oyuncuya ekstra mental yük getirecektir. Bundan bahsediyorum.

Kale gibi önemli bir mevki için göz göre göre böyle bir riske gerek yok bence.

Petrovic için de bu geçerli. Chelsea’de olması önemli değil çünkü bize geldiği takdirde hayatında ilk defa böyle bir baskıyla karşılaşacak.

Muslera ise hem Lazio gibi aşırı ateşli bir taraftar grubundan gelmişti (-ki iyi değildi) ama en önemlisi milli takımla ciddi bir sınav vererek eşik atlamıştı tecrübe anlamında

Petrovic için de bu geçerli. Chelsea’de olması önemli değil çünkü bize geldiği takdirde hayatında ilk defa böyle bir baskıyla karşılaşacak.

Muslera ise hem Lazio gibi aşırı ateşli bir taraftar grubundan gelmişti (-ki iyi değildi) ama en önemlisi milli takımla ciddi bir sınav vererek eşik atlamıştı tecrübe anlamında
Tamam orkun abi. Doğru söylüyorsun.

İlkay hakanla ugrascaginiza barışa bir tik daha maaş verip buraya motive edelim. 10 noya sağlam bir herif gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt