Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.210
- 14.000
- 1.498
Allah aşkına bırakın osimhen sevdasını gidin şu hojlundu alın yav 30-40 a biter çok genç daha uzun süre götürür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günay konusuna katılıyorum.++ Günay 10 maç kaleye geçse bir ton defosu görülür muhtemelen
Uğurcan da tamamen yüz eskimesi hikayesi, Eren gelmeden önce verilen tepkilerle aynı
Trabzon’da oynamanın ne kadar zor bir şey olduğu ortada.
Uğurcan’ın aklı varsa artık gitsin yurtdışına.
Günay konusuna katılıyorum. .
Uğurcan'ın ise bahsi geçen rakamlara alınmasını bir çok açıdan doğru bulmuyorum.
Kalecilik meziyetlerini değerlendirecek kadar kaleciden anlamam, orasını geçiyorum.
Trabzon'da oynamak ne kadar zorsa, büyük camia geçişi yaparak oynayacak olmak da bir o kadar zor. Çok güçlü mental ister.
Berke için de (söylentiler çıktığında) aynısını düşünüyordum.
Kale gibi önemli bir mevkide böyle bir riske gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hiç mi karakteriniz yok, yalan yazmak bu kadar kolay mı
Biri de Leao yazmış Allah akıl fikir versin.
Bugün Osimhen ok dese onun bonservisini bile nasıl ödeyeceğimiz muallak
30 m euro ödeyip BBden çıkamıyoruz hala faiz ödüyoruz ama 100 kağıtlık adamları alıcaz he yav
Gunaydin.
Yeni yabanci kalecimiz ay sonuna kadar belli olur insallah.
Direkt burada oynamaktan bahsetmiyorum. Büyük camia geçişi yapmak oyuncuya ekstra mental yük getirecektir. Bundan bahsediyorum.Trabzon’da oynamak zaman zaman burada oynamaktan dahi daha zor renktaş emin olabilirsin.
Hayatınızın kısa bir bölümünü Trabzon’da yaşayarak geçirmeniz yeterli bunu anlamak için. Maç kaybettiklerinde neredeyse benzin istasyonundaki pompacıdan bile benzin alırken trip yiyorsun,
Hiç mi karakteriniz yok, yalan yazmak bu kadar kolay mı
Biri de Leao yazmış Allah akıl fikir versin.
Bugün Osimhen ok dese onun bonservisini bile nasıl ödeyeceğimiz muallak
30 m euro ödeyip BBden çıkamıyoruz hala faiz ödüyoruz ama 100 kağıtlık adamları alıcaz he yav
Berke ve Ugurcan'a hayir.Takas & 6-7 milyon bandında Berke veya Uğurcan’ı çözebilirsek güzel.
Sözleşmesi biten tecrübeli kaleciler kimler şuan?
Direkt burada oynamaktan bahsetmiyorum. Büyük camia geçişi yapmak oyuncuya ekstra mental yük getirecektir. Bundan bahsediyorum.
Kale gibi önemli bir mevki için göz göre göre böyle bir riske gerek yok bence.
Tamam orkun abi. Doğru söylüyorsun.Petrovic için de bu geçerli. Chelsea’de olması önemli değil çünkü bize geldiği takdirde hayatında ilk defa böyle bir baskıyla karşılaşacak.
Muslera ise hem Lazio gibi aşırı ateşli bir taraftar grubundan gelmişti (-ki iyi değildi) ama en önemlisi milli takımla ciddi bir sınav vererek eşik atlamıştı tecrübe anlamında
Berke ve Ugurcan'a hayir.
Oyle sozlesmesi biten kaliteli kaliciler yok piyasada.
Lucas PerriLucas Perri için ne diyonuz?
Ben başbaşa kaldığımızda kuzu diyorum.Lucas Perri