Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.601
- 37.054
- 3.798
Hakan Al Hilal yapar, İlkay gelir, kaleci yabancı olur.Bana kalırsa Hakan banko gelecek kaleci ise büyük olasılık yabancı olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Al Hilal yapar, İlkay gelir, kaleci yabancı olur.Bana kalırsa Hakan banko gelecek kaleci ise büyük olasılık yabancı olacak
Kolpadan uzak duralim daktır beygenel kurul üyesi bir abimizden aldığım bilgi osimhen için ayrılan sponsor ağırlıklı paranın çeşitli transferlerde kullanılmak üzere çarçur edileceği. Başkana bu konuda birçok kişi ulaşıp uyarıda bulunmaya çalışmış ama Hatipoğlu sanılanın aksine transfer operasyonlarını arka planda yürütüyor. Hakan ve uğurcan için konuşulan astronomik rakamlar içerisinde epey bir komisyon payı var aslında.
Scout ekibi de tamamen pasifize edilmiş.
Bu arada Cuesta olası satışında menajer payı da varmış, bilin bakalım bu menajerle kim kankalık yapıyor ?
Simitçi önümüzdeki aydan itibaren Florya ve Kenerburgaz projelerinin başına atanıp futbol şubesinden uzaklaştırılacakmış.
Ben ilkayada okeyim ama hakan transfer süreci çok hızlı gidiyor. Yabancı basında paylaştı haberi babasının açıklamaları falan derken bence hakanı alacaz.Hakan Al Hilal yapar, İlkay gelir, kaleci yabancı olur.
Doğru söze ne denir??hakan şubatta 32 yaşında,, 3 yıl kontratla geri dönüşü olmayan 50 milyon € demek,, bu maliyetin altına girilirse başta okan hoca olmak üzere herkesi yakar
öyle ibrahimin üzerine ihaleyi yıkarak hiçbiri paçayı kurtaramaz yani herkes aklını başına alsın
Ben yaklaşık olarak 30 senedir sürekli birsey duyarım ' İşte bu sene Galatasaray batacak falan diye' Çok şükür hiç batmadık.Gecen sene bu kulüp şampiyonlar ligi olmadan 200 milyon euro kazandı.Bu sene sl var.Olurda ilk 24 e kalırsak maç geliri yayj gelirleri derken bir artı en az 50 daha gelir.Galatasaraya bir şey olmaz.Ben taraftarım Galatasaraya layık iyi futbolcular görmek istiyorum bu formada ve Hakan kaliteli bir topçuhakan şubatta 32 yaşında,, 3 yıl kontratla geri dönüşü olmayan 50 milyon € demek,, bu maliyetin altına girilirse başta okan hoca olmak üzere herkesi yakar
öyle ibrahimin üzerine ihaleyi yıkarak hiçbiri paçayı kurtaramaz yani herkes aklını başına alsın
Lukas perri derizLucas Perri için ne diyonuz?
"Cup-o-tea sir ?hmm?"Centilmenlik anlasmasi mi
"Cup-o-tea sir ?hmm?"
"INDEED MY GOOD MAN, INDEED"
Hiç mi karakteriniz yok, yalan yazmak bu kadar kolay mı
Biri de Leao yazmış Allah akıl fikir versin.
Bugün Osimhen ok dese onun bonservisini bile nasıl ödeyeceğimiz muallak
30 m euro ödeyip BBden çıkamıyoruz hala faiz ödüyoruz ama 100 kağıtlık adamları alıcaz he yav