Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani kadrodan çıkartılmıştı Sane? Yine yanlış bilgi paylaşımı yapılmış :crushed:

Damat tirasi olurken, hala transler olmamasinda ben

1750787454459.webp

Yok Ramsdale yetenek olarak iyi olsa da onda da ciddi konsantrasyon problemi var. Bulka ve Ramsdale'dense Uğurcan'ı seçerim ama Petrovic, Lunin hatta Kepa(bosnervisi de uygun olduğu için) gibi isimler varsa onlar tercihim olurdu.

sadece legenzonda 1 sene ust duzey kalecilik yapmis bir adam aaron kingsdale karsilastirilamaz bence hasan field

Bu Bayern'in yaptığı çok büyük terbiyesizlik adam sizi istememiş başka bir takıma imza atmış siz pislik olsun diye oynatıyorsunuz. ( şu da aklıma gelmiyor değil Bayern gitmesini hiç istemiyordu Sane gittiğine pişman olsun diye de oynatıyor olabilir.)

Yaşım 27

Galatasaray'ın ilk 11'inde yerli kaleci hatırlamıyorum.

Ufuk Ceylan
Aykut Erçetin
Cenk Gönen
Sinan Bolat
Eray İşcan
İsmail Çipe

gibi yedek/as karışımı kaleciler varken bile beğenilmiyordu bunlar.

Günay Güvenç ideal yedek kaleci. Önüne bir yabancı kaleci alıp işleyen düzeni devam ettirmek lazım.

Yetenek olarak haklısında bu Ramsdale'de acayip bir konsantrasyon sorunu var kendisi diyordu o yüzden bir de Ramsdale'in de ayağı iyi değil.

Acik soylemek gerekirse ben kaleci konusunda, cok bonservis vermeye sicak deilim

yani petrovice 5m kiralama falan verirsek ok
ramsdale daha uyguna gelir
ter stegen zaten barca cikmak istiyor

parayi komple on tarafi ve diger mevikleri basalim

Yaşım 27

Galatasaray'ın ilk 11'inde yerli kaleci hatırlamıyorum.

Ufuk Ceylan
Aykut Erçetin
Cenk Gönen
Sinan Bolat
Eray İşcan
İsmail Çipe

gibi yedek/as karışımı kaleciler varken bile beğenilmiyordu bunlar.

Günay Güvenç ideal yedek kaleci. Önüne bir yabancı kaleci alıp işleyen düzeni devam ettirmek lazım.
Doğrusu bu kaleci için alabileceğin en iyi yabancı tercihini yapacaksın.

Alacağımız kalecinin net olması lazım ne vereceği belli olmalı Ter Stegen, Martinez gibi. Kaleci işinde zar atmayalım. Bu arada Uğurcan gömüldüğü kadar kötü Bir kaleci değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt