Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağımız kalecinin net olması lazım ne vereceği belli olmalı Ter Stegen, Martinez gibi. Kaleci işinde zar atmayalım. Bu arada Uğurcan gömüldüğü kadar kötü Bir kaleci değil.
Uğurcan çok yüksek ihtimal tutacak zaten bunlarda, biz net ve kaliteli bir yabancı kaleciye yönelelim

Yaşım 27

Galatasaray'ın ilk 11'inde yerli kaleci hatırlamıyorum.

Ufuk Ceylan
Aykut Erçetin
Cenk Gönen
Sinan Bolat
Eray İşcan
İsmail Çipe

gibi yedek/as karışımı kaleciler varken bile beğenilmiyordu bunlar.

Günay Güvenç ideal yedek kaleci. Önüne bir yabancı kaleci alıp işleyen düzeni devam ettirmek lazım.

27 oldun mu lan

Vay be

Sakallarinin yeni cikmaya basladigi zamanlari hatirliyom zurhanim

Bence geldiğinde gayet iyi bir kaleci olan Livakovic'i Kovakoviç haline getiren negatif enerji ve psikolojik baskı ortamının Uğurcan'ı daha beter hale getirmesi baya olası
Peki ortalama üstü olan uğurcanın bize gelince çok iyi performans vermesi olası değil mi?
Erende aynı şey olmadı mı
Kaleyi yerli yapabilsek sınır konusunda inanılmaz rahatlardık

Ugurcan en iyi yerli kaleci

Yerli oyuncularin önemini son üc sezon da anlamis olmaliyiz

Ugurcan da aidiyet duygusu olan bir kaleci

Sadece maliyet olarak uygun degil bu kesin

O paralara cok daha iyi bir kaleci alinabilir

Ayrica fener’i secmesi tamamen irfan can dan dolayidir bence,milli takim da oda arkadasi bildigim kadariyla yani bir sekilde ikna etmistir

Acik soylemek gerekirse ben kaleci konusunda, cok bonservis vermeye sicak deilim

yani petrovice 5m kiralama falan verirsek ok
ramsdale daha uyguna gelir
ter stegen zaten barca cikmak istiyor

parayi komple on tarafi ve diger mevikleri basalim
Kalecide tasarruf edilmez bence ama bu Kepa- Arsenal işi oluyordu o olmuyorsa hem tecrübe hem fiyat hem de tarz olarak bize uyabilir.

Ugurcan en iyi yerli kaleci

Yerli oyuncularin önemini son üc sezon da anlamis olmaliyiz

Ugurcan da aidiyet duygusu olan bir kaleci

Sadece maliyet olarak uygun degil bu kesin

O paralara cok daha iyi bir kaleci alinabilir

Ayrica fener’i secmesi tamamen irfan can dan dolayidir bence,milli takim da oda arkadasi bildigim kadariyla yani bir sekilde ikna etmistir
10m + halil+yusuf teklifi denemeliyiz

Kalecide tasarruf edilmez bence ama bu Kepa- Arsenal işi oluyordu o olmuyorsa hem tecrübe hem fiyat hem de tarz olarak bize uyabilir.

Kepayi ben 1 ay once soyledim, 6m cikis maddesi vardi.

is bitiren yonetici olsaydi bitirmisti, fakat ben okanin birince kalecisi petrovic olduguna dusunuyom

Uğurcn son 5 sezonun 4'ünde üst sezon oynadı diyerek zaten ayrılıyoruz. Uğurcan'ın üst düzey oynadığı tek sezon şampiyon oldukları sezondu. Petrovic 25 yaşında Avrupa'da üst düzey 1 sezonu var ki ondan önce MLS'te idi orada gösterdiği performansla zaten Chelsea'ye geldi.
ugurcan bu sezon ust duzey oynamadi diyorsan zaten diyecek bisey yok. ugurcan'in senin begenmedigin bu sezonki performansi petrovic'in performansindan daha iyi. chelsea'nin aldigi her topcu iyi olacak diye bir kural yok ne yazik ki.

Amaç ne peki yetistirici klup olmayami karar verdiler ? Yada al sat islerinden cok mu kar ediyorlar ? Ya da kiraya verdikleri potansiyelleri gelecekte takima montemi ediyorlar ? Bilmedigimden soruyorum.
Yav zaten yetiştirici kulüptü ki chelsea.

Yetenek skalasını genişletiyorlar. Avrupadan 3-4 kulüp daha alıp avrupa furboluna vuracaklar az kaldı.

Belçika, almanya, birde ispanya ağını kurduklarında bu durumun ciddiyetini anlarız.

Bunların altyapısına bizim gibi kulüpler çökse 4-5 milyona sağlam herifler çıkarırız.

Peki ortalama üstü olan uğurcanın bize gelince çok iyi performans vermesi olası değil mi?
Erende aynı şey olmadı mı
Kaleyi yerli yapabilsek sınır konusunda inanılmaz rahatlardık
Evet bizde daha rahat bir ortam bulur ama bence Muslera'dan sonra gelip onun yerini dolduracak seviyede bir kaleci değil

Kalecimiz Ter Stegen gibi tecrübeli ve kaliteli veya Tzolakis gibi genç ama çok yetenekli biri olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt