- 23 Temmuz 2011
- 75.722
- 51.208
- 4.843
sen de hicbisey hatirlamiyon renktas. vegan misin?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen de hicbisey hatirlamiyon renktas. vegan misin?

Uğurcan çok yüksek ihtimal tutacak zaten bunlarda, biz net ve kaliteli bir yabancı kaleciye yönelelimAlacağımız kalecinin net olması lazım ne vereceği belli olmalı Ter Stegen, Martinez gibi. Kaleci işinde zar atmayalım. Bu arada Uğurcan gömüldüğü kadar kötü Bir kaleci değil.
Yaşım 27
Galatasaray'ın ilk 11'inde yerli kaleci hatırlamıyorum.
Ufuk Ceylan
Aykut Erçetin
Cenk Gönen
Sinan Bolat
Eray İşcan
İsmail Çipe
gibi yedek/as karışımı kaleciler varken bile beğenilmiyordu bunlar.
Günay Güvenç ideal yedek kaleci. Önüne bir yabancı kaleci alıp işleyen düzeni devam ettirmek lazım.
Peki ortalama üstü olan uğurcanın bize gelince çok iyi performans vermesi olası değil mi?Bence geldiğinde gayet iyi bir kaleci olan Livakovic'i Kovakoviç haline getiren negatif enerji ve psikolojik baskı ortamının Uğurcan'ı daha beter hale getirmesi baya olası
Kalecide tasarruf edilmez bence ama bu Kepa- Arsenal işi oluyordu o olmuyorsa hem tecrübe hem fiyat hem de tarz olarak bize uyabilir.Acik soylemek gerekirse ben kaleci konusunda, cok bonservis vermeye sicak deilim
yani petrovice 5m kiralama falan verirsek ok
ramsdale daha uyguna gelir
ter stegen zaten barca cikmak istiyor
parayi komple on tarafi ve diger mevikleri basalim
10m + halil+yusuf teklifi denemeliyizUgurcan en iyi yerli kaleci
Yerli oyuncularin önemini son üc sezon da anlamis olmaliyiz
Ugurcan da aidiyet duygusu olan bir kaleci
Sadece maliyet olarak uygun degil bu kesin
O paralara cok daha iyi bir kaleci alinabilir
Ayrica fener’i secmesi tamamen irfan can dan dolayidir bence,milli takim da oda arkadasi bildigim kadariyla yani bir sekilde ikna etmistir
Kalecide tasarruf edilmez bence ama bu Kepa- Arsenal işi oluyordu o olmuyorsa hem tecrübe hem fiyat hem de tarz olarak bize uyabilir.
Vatan_Toprağı
ugurcan bu sezon ust duzey oynamadi diyorsan zaten diyecek bisey yok. ugurcan'in senin begenmedigin bu sezonki performansi petrovic'in performansindan daha iyi. chelsea'nin aldigi her topcu iyi olacak diye bir kural yok ne yazik ki.Uğurcn son 5 sezonun 4'ünde üst sezon oynadı diyerek zaten ayrılıyoruz. Uğurcan'ın üst düzey oynadığı tek sezon şampiyon oldukları sezondu. Petrovic 25 yaşında Avrupa'da üst düzey 1 sezonu var ki ondan önce MLS'te idi orada gösterdiği performansla zaten Chelsea'ye geldi.
Yav zaten yetiştirici kulüptü ki chelsea.Amaç ne peki yetistirici klup olmayami karar verdiler ? Yada al sat islerinden cok mu kar ediyorlar ? Ya da kiraya verdikleri potansiyelleri gelecekte takima montemi ediyorlar ? Bilmedigimden soruyorum.
Evet bizde daha rahat bir ortam bulur ama bence Muslera'dan sonra gelip onun yerini dolduracak seviyede bir kaleci değilPeki ortalama üstü olan uğurcanın bize gelince çok iyi performans vermesi olası değil mi?
Erende aynı şey olmadı mı
Kaleyi yerli yapabilsek sınır konusunda inanılmaz rahatlardık
Seni Allahıma havale ediyorum postunu arıyorum
Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..
Paranormal konu başlığı açıldığında hasbihal ederiz rtaş herkesin başından bir şeyler geçmiş anlaşılanBazıları makara yapıyor da 4 sene uğraştım. Asker'e gitmeden önce başlamıştı orada daha çok çoğaldı sonra çok şükür atlattım.