- 18 Temmuz 2009
- 81.142
- 226.896
- 5.093
Aynen bitti bile ama tamamen şeyimizin keyfine açıklamıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roy Makaay Bayern e gitti sonra, Djalminha Cm de antrenmana gelmiyordu karışıklık çıkarıyorduRoy makaay
Djalminha
Gallardo
Bunları baya transfer ettik
Sanmamlaudrup ya da koeman da olabilir
Uygun maliyete gelecekBiri özür dileyince benim de dileyesim geliyor.
Sen hakanı hiçbir şartta istemiyor musun yoksa maliyetten ötürü mu uzaksın.
benim hatirladigim en eski kolpa viktor onopkolaudrup ya da koeman da olabilir
2. sezonun MVPleri Mertensle Barıştır, Icardi gol attı ama çoklukla kötü oynadı, kırılma gollerini attığı az maç oldu. Sivas maçı gibi maçlarda attı daha çok yani farka giden.
Bu da Icardi kötülemek değil iyi özellikleri belli ama hep ağır olması hem ikili mücadele kazanamaması özellikle büyük maçlarda büyük handikap.
Bu sene de Young Boys ve tjk maçlarında çok kötüydü mesela.
Neyse Osimhen sonrası Icardi izleyince eksilerin artılardan daha değerli olduğu anlaşılacak. Bence Osimhen ihtiyacımız olan forvet tipini bize gösterdi, Icardi ligde yine atar ama Avrupa’da iş yapmaz ya da derbilerde onunla çok zorlanırız.
Elber ve Juninho'yu da unutmaRoy makaay
Djalminha
Gallardo
Bunları baya transfer ettik
İ.kırkayak yalan söyleyecek birisi değil hem hakanla çok yakınlarhaber , yani 10 numara kısmı , sanma on numara vidividisi edileceğini
Bayern alır bunu benceXavi Simons, CL'de oynayan bir kulube transfer olmak istedigini Leipzig yonetimine bildirdi.
Leipzig, 80 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
[@SkySportDE]
efemberggg bende romario ilk kolpa diye hatırlıyorum