Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robert Spehar, Mbo Mpenza ve Pavel Horvath aklıma geldi, bu nostaljide en hatırlamak istemediğim yerlere geldim

Haber mi boş hakanın yaptığı mı

Bu i.kırkayak hakanla bayağı yakın haberin yalan olma ihtimali sıfır

Nostalji paylaş dostum
Sami bey paylaşacak

Biz okuyacağız
Sanki Inter'de 10 numara giyiyor. Gecelim numara isini zaten Inter ucuza salmayacak bence bu transfer olmayacak o yuzden.

Saneye gidip bana 10 numarayı ver derse,sane de vermezse ,kaan günay apo yunus falan saneye tavır alırsa, saneyi küstürürlerse, sane zahaya bağlarsa, devre arası gitmeye çalışırsa ?

ilk Kolpa

1750192301674.webp

Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998 doğumlu ve Adana'lıdır. 2016'da Eskişehirspor'da profesyonel kariyerine başlamış ve 21 Nisan 2021'de sözleşmesini feshetmiştir. Ardından 18 Ağustos 2021'de Bandırmaspor'a imza atmıştır. 41 numaralı formayı giymiştir.

Mehmet Özcan, Eskişehirspor'da oynarken hem futboluyla hem de beyefendi kişiliğiyle dikkat çekmiştir. Kendisi aynı zamanda Galatasaray'ın da ilgilendiği bir futbolcu olarak bilinmektedi

Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998 doğumlu ve Adana'lıdır. 2016'da Eskişehirspor'da profesyonel kariyerine başlamış ve 21 Nisan 2021'de sözleşmesini feshetmiştir. Ardından 18 Ağustos 2021'de Bandırmaspor'a imza atmıştır. 41 numaralı formayı giymiştir.

Mehmet Özcan, Eskişehirspor'da oynarken hem futboluyla hem de beyefendi kişiliğiyle dikkat çekmiştir. Kendisi aynı zamanda Galatasaray'ın da ilgilendiği bir futbolcu olarak bilinmektedi

Tanımadığım bir lavuk

Sami bey paylaşacak

Biz okuyacağız

Saneye gidip bana 10 numarayı ver derse,sane de vermezse ,kaan günay apo yunus falan saneye tavır alırsa, saneyi küstürürlerse, sane zahaya bağlarsa, devre arası gitmeye çalışırsa ?
haber , yani 10 numara kısmı , sanma on numara vidividisi edileceğini

Sami bey paylaşacak

Biz okuyacağız

Yav o olmaz zaten de, Sane cunku bizim gurbetcilerle iyi anlasir cogu Almanya'dan zaten o yuzden bu tarz numara icin bir polemik cikma sansi cok dusuk. Sadece su yorumcular ve yakinlari boyle abidince mesaj atmamasi lazim insanlari bos yere geriyorlar sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt