Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.141
- 66.969
- 4.933
Roy makaay
Djalminha
Gallardo
Bunları baya transfer ettik
Djalminha
Gallardo
Bunları baya transfer ettik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modern tarihte düşen ilk kolpa Aldair olabilir
Memet guvenmehmet ozcan diye bisiydi sanırım
Mehmey özcanyok turk , b2b furyası zamanından
sidik bize geldi zaten
Bandırma'damehmet ozcan diye bisiydi sanırım
Haber mi boş hakanın yaptığı mıbos muhabbet
Sami bey paylaşacakNostalji paylaş dostum
Sanki Inter'de 10 numara giyiyor. Gecelim numara isini zaten Inter ucuza salmayacak bence bu transfer olmayacak o yuzden.
Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998 doğumlu ve Adana'lıdır. 2016'da Eskişehirspor'da profesyonel kariyerine başlamış ve 21 Nisan 2021'de sözleşmesini feshetmiştir. Ardından 18 Ağustos 2021'de Bandırmaspor'a imza atmıştır. 41 numaralı formayı giymiştir.Memet guven
Eskişehirspor'da forma giyen Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998 doğumlu ve Adana'lıdır. 2016'da Eskişehirspor'da profesyonel kariyerine başlamış ve 21 Nisan 2021'de sözleşmesini feshetmiştir. Ardından 18 Ağustos 2021'de Bandırmaspor'a imza atmıştır. 41 numaralı formayı giymiştir.
Mehmet Özcan, Eskişehirspor'da oynarken hem futboluyla hem de beyefendi kişiliğiyle dikkat çekmiştir. Kendisi aynı zamanda Galatasaray'ın da ilgilendiği bir futbolcu olarak bilinmektedi
haber , yani 10 numara kısmı , sanma on numara vidividisi edileceğiniHaber mi boş hakanın yaptığı mı
Bu i.kırkayak hakanla bayağı yakın haberin yalan olma ihtimali sıfır
Sami bey paylaşacak
Biz okuyacağız
Saneye gidip bana 10 numarayı ver derse,sane de vermezse ,kaan günay apo yunus falan saneye tavır alırsa, saneyi küstürürlerse, sane zahaya bağlarsa, devre arası gitmeye çalışırsa ?
Adnanımm
![]()
Galatasaray avance ses pions pour signer Djigui Diarra
Dans le cadre du marché des transferts estival, plusieurs clubs étrangers s'intéressent aux profils susceptibles de les intéresser pour laafricafoot.com
![]()
o donem forum acayip yükselmişti bu elamanaTanımadığım bir lavuk
Peşimdesin ha azizAdnanımm![]()
Yav o olmaz zaten de, Sane cunku bizim gurbetcilerle iyi anlasir cogu Almanya'dan zaten o yuzden bu tarz numara icin bir polemik cikma sansi cok dusuk. Sadece su yorumcular ve yakinlari boyle abidince mesaj atmamasi lazim insanlari bos yere geriyorlar sonra.Haber mi boş hakanın yaptığı mı
Bu i.kırkayak hakanla bayağı yakın haberin yalan olma ihtimali sıfır
Sami bey paylaşacak
Biz okuyacağız
Saneye gidip bana 10 numarayı ver derse,sane de vermezse ,kaan günay apo yunus falan saneye tavır alırsa, saneyi küstürürlerse, sane zahaya bağlarsa, devre arası gitmeye çalışırsa ?