Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Boku yedik 3 kuruşa florya gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dun de marotta'yi taniyorum diyen biri vardiBugün „Hakani taniyorum“ diyen bir üye vardı bu hafta görüşme olacak demişti neden bugün olacağını söylememiş
Oğlum inşallah elamanın söyledikleri palavradır… 10 milyon yıllık 30 milyon bonservis… öküz alırız o parayla ki Hakan a evet diyen adamım yani uygun şartlarda olursa…Bugün „Hakani taniyorum“ diyen bir üye vardı bu hafta görüşme olacak demişti neden bugün olacağını söylememiş
Cunku 2 gun once gorustum bu hafta gelecek dedi. O an belirsizdi. Sandiginizdan fazla biliyorumBugün „Hakani taniyorum“ diyen bir üye vardı bu hafta görüşme olacak demişti neden bugün olacağını söylememiş
5 milyar tlBence Osi işi olmaz yav. Haracama limitimiz ne kadar net bilen var mı?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Renkdaş hoş güzel biliyorsan bize de öyle de aydınlatCunku 2 gun once gorustum bu hafta gelecek dedi. O an belirsizdi. Sandiginizdan fazla biliyorum
Yarı final ve final keyifli olabilir… para için dövüşecekler kafa takımlar..,club world cup ne rezil bi turnuva hic tat vermiyor, hazirlik turnuvasi gibi. isin ucunda para olmasa tinlamazlardi.