Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.528
- 18.107
- 2.228
ertan taklaşık 3 dönemdir sıçıyor ciddiye alınmaması gerekn bir duyumcu.Bizi bırak kendi takımının duyumlarında bile sıvıyor.Hakan işi 20 kağıda biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 iyi
Belli bir sey idi iyide bu niye öyle dendi rtas yav 25 petroya fazla bu arada hayli riskli yaniPetrovic için Chelsea €25m ister diyince auuğv ouuğv çok abartıyonuz dünyadan haberiniz yok futbolu FIFA sanıyonuz dendi
Memnun oldum renktaş , doğma büyüme Almanyalı kankalarım var bi nane bilmiyorlar, biri Türkçeyi yeni söküyorHayir, ben Hollanda dogumluyum. Hakan benden 2 yas kucuk. 3 yildir Almanyada yasiyorum
herif iyi sezon geçirmişBelli bir sey idi iyide bu niye öyle dendi rtas yav 25 petroya fazla bu arada hayli riskli yani
Zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını alalım diyorsun…boey istemiyorsa gelmesin zeki çelik'i alıp yola devam edelim
Hesap kitap yok reisKaza bela şampiyonluğu verirsek haciz memurları dadanmaya başlar klübün kapısına. İnsallah hesabı kitabı vardır bu paraların. 3 sene önce morutanın bonus maddesi için 2 hafta pazarlık yaptık 3 senede maaşlarda Real Madrid seviyesine çıkmak gerçekçi gelmiyor
forumda çok tutulmuyor ama ben beğeniyorum defansif açıdan iyi benceZeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını alalım diyorsun…![]()
Ben de çok yakıştıramıyorum buraya. Ağır geliyor bana eren gibi falan olmalı bizim bek.forumda çok tutulmuyor ama ben beğeniyorum defansif açıdan iyi bence
Silboey istemiyorsa gelmesin zeki çelik'i alıp yola devam edelim
Kaza bela şampiyonluğu verirsek haciz memurları dadanmaya başlar klübün kapısına. İnsallah hesabı kitabı vardır bu paraların. 3 sene önce morutanın bonus maddesi için 2 hafta pazarlık yaptık 3 senede maaşlarda Real Madrid seviyesine çıkmak gerçekçi gelmiyor
evet tarafimcaBu nöbet tarafımca protesto edilmektedir.
Onlarin 25 istemesine bir sey demiyorum yanlıs anladın bizim için 25 fazla. Iyi gibi duruyor kaleci evet ama , 25 verilecek bir kalecimi işte sıkıntı o yüzden riskli diyorum. Ve Ter stegenciyim bu konuda.herif iyi sezon geçirmiş
kapı gibi sözleşmesi var
Chelsea'ye para lazım değil
25 o kadar da fazla değil bu piyasada