Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci: TerStegen(Petrovic), Günay

Defans: Boey, Sazdağı, Kaan, O.Kabak, Sanchez, A.kerim, Petkovic(Lucimi), Eren, M.Diouf**

Orta Saha: Torreira, Lemina, H.Çalhanoğlu, Bernardo Silva, O.Yokuşlu

Kanatlar: Sane, Yunus, BAY, Sallai, U23***

Forvet: İcardi, Osimhen, U23***

Eli zayıf seneye sözleşmesi bitiyo

Topçuyu çözecen kulübüne zırnık koklatmayacan biraz kafayı çalıştıracan
Böyle gidersek oraya, Roma'ya şimdiden hayırlı olsun onlar alır daha fazla verip. Kimse elindeki değerli oyuncusunu ucuza salmaz çünkü.

Yav siz delirdiniz mi? Hakan için biz 20+ falan vereceğimizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?

Sanki gelip beleşe oynayacak. Öyle transfer mi yapılıyor? Bunun neresinde mantık? Ekonomik hesap?
Benim bildiğim başkan Galatasaray Lisesi mezunu.Zeki bir adam olması lazım.
Mümkün değil öyle yaşlı bir oyuncuya o rakamları vermesi.
Bir de İnter 30 milyon istiyormuş diye laflar dolaşıyor.
Resmen komedi.Fener komedi bile bu kadar güldürmüyor.

Cimbom Ajans AHMET DENİZCİ 'nin gözleri yaşlı

Bu arada osimhenden soğudum,soğuttu daha doğrusu sağolsun

Gelmezse çok üzülmem

Dipsiz kuyulara girmeye ne gerek var ? Osimhen falan cok cok fazla bizim icin ..
Bugun sunu fark ettim bir arkadas cslhanoglu yillik 5-6ya gelirse iyidir demis bana da makul geldi..
Hak eder etmez kismini gectik Abi biz kimiz onumuze gelene 5-6 maas verecegiz yeminle 3 falan dusuk maas gibi gelmeye basladi 😂

erten denen tinerjinin her haberine niye kap muamelesi yapılıyor

Dipsiz kuyulara girmeye ne gerek var ? Osimhen falan cok cok fazla bizim icin ..
Bugun sunu fark ettim bir arkadas cslhanoglu yillik 5-6ya gelirse iyidir demis bana da makul geldi..
Hak eder etmez kismini gectik Abi biz kimiz onumuze gelene 5-6 maas verecegiz yeminle 3 falan dusuk maas gibi gelmeye basladi 😂
5 forvet öner osi yerine

osimhen'in premier lig hayali var adam için beklemek sorun değil ki bizim için sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt