Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.686
- 43.568
- 3.748
Senin hesabin galiba reis
Edit : tsk gecmeyin profil fotoyu yeni fark ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle gidersek oraya, Roma'ya şimdiden hayırlı olsun onlar alır daha fazla verip. Kimse elindeki değerli oyuncusunu ucuza salmaz çünkü.Eli zayıf seneye sözleşmesi bitiyo
Topçuyu çözecen kulübüne zırnık koklatmayacan biraz kafayı çalıştıracan
Evet kaldırmış. Istedigi paraya çıkarlarsa gidecek dedik.buchi osimhen sabitini kaldırmış gidiyor muhtemelen araplara
Benim bildiğim başkan Galatasaray Lisesi mezunu.Zeki bir adam olması lazım.Yav siz delirdiniz mi? Hakan için biz 20+ falan vereceğimizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Sanki gelip beleşe oynayacak. Öyle transfer mi yapılıyor? Bunun neresinde mantık? Ekonomik hesap?
Bu arada osimhenden soğudum,soğuttu daha doğrusu sağolsun
Gelmezse çok üzülmem
Sence bizim bu genç kontenjan yabancılar hangi bölgelere olur.
Önce Hakan 'in dostuydu şimdi gözüken o ki eline kulübün transfer listesi geçmiş yarın da artik bizzat Gardi ile görüşebilirYeni duyumcumuzmu var artık?
5 forvet öner osi yerineDipsiz kuyulara girmeye ne gerek var ? Osimhen falan cok cok fazla bizim icin ..
Bugun sunu fark ettim bir arkadas cslhanoglu yillik 5-6ya gelirse iyidir demis bana da makul geldi..
Hak eder etmez kismini gectik Abi biz kimiz onumuze gelene 5-6 maas verecegiz yeminle 3 falan dusuk maas gibi gelmeye basladi![]()
çüş deriz bunaLucumi=8 Milyon Euro+ Nelsson
Hakan=14.5+3.5 (CL Son-16 Bonusu)